1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Patch offline kilka pytań

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez merchants, Styczeń 30, 2010.

  1. merchants

    merchants Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2009
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Police
    Witam:
    Właśnie przeglądam mój dysk z xboxa i mam kilka pytań .
    1. Czy mogę wrzucić kilka patche do gier naraz na twardziela xbox a poszczególna gra sobie go uruchomi sama, czy trzeba pojedynczo patch - uruchomić grę i tak kolejne.
    2. Jak sprawdzić czy zainstalował się patch ?
    3. Czy xbox usuwa te patche po instalacji ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. merchants

    merchants Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2009
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Police
    ponawiam pytanie bardziej jasno :)

    Wgrywam patche do moich gier (Darksiders TU 1, Assassins Creed 2 TU 1, Assassins Creed 2 TU 2) na /part3/cache/ które ściągnąłem ze strony XBOX 360 Update Center,
    Pytanie :
    1. Czy mogę wgrac kilka patchy czy lepiej pojedyńczo wrzócać bo gdy uruchomiłem gry to nie zauważyłem jakiś zmian.
    2. Czy ten patch powinien zniknąć z /part3/cache/ po uruchomieniu gry i instalacji , której dotyczy? Ponieważ podłączyłem twardziela znowu do PC i patche są w tym samym miejscu.
     
  4. mataman

    mataman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    736
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Możesz wszystkie naraz. Jak by zniknoł to by nie działał prawda ? Patche maja być w tm folderze.
     
  5. merchants

    merchants Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2009
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Police
    A zapytam czy te patche powinny być tylko w jednym katalogu /part3/cache/ bo spotkałem się z opiniami że w dwóch .
     
  6. mataman

    mataman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    736
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
  7. kangurello19

    kangurello19 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2007
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wałbrzych
    Witam a ja mam takie pytanie bo chcę wgrać patcha do fifa 10 pl czyli dobrze rozumiem że wgrywam patcha na pendrive później na dysk twardy i co dalej?
     
  8. mataman

    mataman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    736
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Z pena nie wgrasz. Tylko transfer kit i odpowiedni program.
     
Wczytywanie...

Poleć forum