1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Patch

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Krychol, Grudzień 17, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Krychol

    Krychol Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam,
    Mam trochę lamerskie pytanie (za co sorki :p)... a więc chcę wgrać patcha ale nie mam pendrive'a ani płytki pod ręką (a xbl odpada).
    No i czy uda mi się go zainstalować na przykład z aparatu albo mp4?

    Pozdrawiam :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. tinOFbeer

    tinOFbeer Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2008
    Posty:
    147
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Breslau
    Patche mozna wgrac tylko przez xbl albo poprzez podlaczenie dysku do komputera
     
  4. Krychol

    Krychol Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miałem na myśli DASHA. Sorry za pomyłkę :)
     
  5. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Dasha można przez pendrive'a
     
  6. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  7. CoOokie

    CoOokie Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2009
    Posty:
    185
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    الجانب الثاني لل
    Jeżeli po podłączeniu aparatu / mp3 do kompa rozpoznaje to jako normalny dysk przenośny, to jak najbardziej. Dodatkowo system plików MUSI być FAT32, żaden start FAT / FAT16 czy NTFS nie ruszy.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum