1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Patche antybany

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Mafioso, Lipiec 14, 2010.

  1. Mafioso

    Mafioso Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 24, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Słupsk
    Siemka! Wie ktoś może, czy da się tak spatchować grę, aby grając w nią online nie dostać bana? Mam iextrteme 1.5 albo 1.4 (sprzedawca Xa nie pamięta). Konsola nie dostała jeszcze bana, bałem się podłączyć do neta. Z góry dzięki.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    kazde inne niz LT jest w 100% wykrywalne i co bys nie zrobil to bana dostaniesz. A co do LT to nie wiadomo, ale ryzyko w pewnym stopniu mniejsze.
     
  4. ModWorld

    ModWorld Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 12, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Augustów
    Pierw, z aktualizuj flash na LT.

    I upewniaj się że w wypuszczonych ISO są wszystkie potrzebne dane po przez abgx. Trzeba uważać. Nigdy nie będziesz 100% bezpieczny.

    Pozdrawiam
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12082
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    nie ma takiej możliwości z taki ixtreme;)
     
  6. Mafioso

    Mafioso Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 24, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Słupsk
    A jak zaktualizować 1.4/1.5 do LT? Jestem zielony i proszę o porady lub wszelkie odnośniki.
     
  7. ModWorld

    ModWorld Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 12, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Augustów
    Będziesz musiał podłączyć napęd to kompa. Zależnie od napędu, metody są różne.

    Pozdrawiam.
     
  8. kamilkosz

    kamilkosz Banned

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2008
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    jaki masz naped ? chcesz pomocy to napisz na gadu :311910.. :)
     
  9. shibby20

    shibby20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    208
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    lepiej oddaj do sprzedawcy ktory ci wczesniej flashowal naped.
     
  10. nozdormu

    nozdormu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 19, 2007
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    żagań
    jak jestes zielony to lepiej oddaj komus kompetentnemu, chyba ze chcesz sobie uszkodzic naped.
     
Wczytywanie...

Poleć forum