1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

patche i abgx

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez qweasdqweasd, Listopad 1, 2011.

  1. qweasdqweasd

    qweasdqweasd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 2, 2011
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    witam
    jak wgrac te patche do abgx-a bo assassin brotherhood przestal mi dzialac na nowej przerobce i przepuscilem go przez skonfigurowanego abgx-a ale to nic niie dalo a wiem ze tam sa jakies patche jak je wgrac do tego programu ?
    I prosze o link dobrry do tych wszystkich patchy bo na oficialnej stronie link nie dziala
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    abgx sam je ściąga ze swojej bazy danych.
     
  4. Fuks

    Fuks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    922
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Hindenburg
  5. qweasdqweasd

    qweasdqweasd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 2, 2011
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    taaa.
    skonfigurowalem tak jak na tym twoim poradniku i przepuscilem przez abgx-a jeszcze raz i nadal wywala blad...
     
  6. kamilradom1910R

    kamilradom1910R Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 30, 2011
    Posty:
    149
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Radom
    Masz może Ci się przyda. Ja osobiście tak pat****ę i wszystko śmiga. Ten poradnik bardziej pod live i niby pisze że jak wave mniejszy od 3 to może być Ssv1 ale ja zawsze daję Ssv2 jak jest dostępny dla danej gry bo to większe bezpieczeństwo

    http://xboxforum.pl/oprogramowanie-f13/[tutorial]-sprawdzanie-kopii-gier-dla-ixtreme-lt-42393.html
     
Wczytywanie...

Poleć forum