1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Patche przez transfer kit

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez paweloDJ, Sierpień 16, 2011.

  1. paweloDJ

    paweloDJ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 28, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Żory
    Witam mam pytanie otóż jestem ciekaw czy można wgrać patch pod przeróbke lt+1.9 ponieważ mam cod bo i mi na 1.9 niedziała a u kolegi na 1.1 działa i czy mozna wgrać patche przez kabel transfer kit
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Rob1N_PL

    Rob1N_PL Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2011
    Posty:
    1854
    Polubienia:
    224
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Patche znajdują się na płycie tzn że do gry dogrywasz patche a nie na konsole... Musiałbyś zgrać jego grę i samemu dograć do niej patche i nagrać.
     
  4. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Ale aktualizacje czyli też patche możesz wgrać przez transfer kit
     
  5. paweloDJ

    paweloDJ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 28, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Żory
    a jak nagram gre na dysk .
     
  6. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Nie. Musisz podmienić pliki w obrazie gry potem obraz no nowo nagrać
     
Wczytywanie...

Poleć forum