1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Patchowane gry na najnowszych FW (przyszłościowo LT+)

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kubol, Listopad 22, 2010.

  1. kubol

    kubol Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 18, 2008
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gniezno
    Na wstępie witam wszystkich Użytkowników forum! Obserwatorem jestem od dłuższego czasu, ponieważ jakoś dotychczas sam sobie radziłem bez zadawania pytań. W tej chwili jednak przyszedł czas na pierwszego posta. Moja konfiguracja konsoli to X360 Premium, fabryczny LiteOn wymieniony na BenQ z iXtreme/Xtreme (nie jestem pewien) 1.5/1.51 (co do wersji FW też nie mam pewności). Generalnie jeszcze do niedawna z uwagi na fakt że gram tylko offline wszystkie nowe gry patchowałem 3rd Wave patcherem. Schody zaczęły sie w momencie wprowadzenia Kinnect dasha i zabezpieczenia AP25. Liczę się z tym że zaraz po wyjściu LT+ będę musiał zainwestować w flasha napędu. A teraz pytanko - co z wszystkimi grami patchowanymi do Wave 3? Czy po zmianie FW do w napędzie będą działały czy nie? Z uwagi na fakt że LT+ nie został jeszcze wypuszczony moje pytanie kieruje głównie do osób które przerzuciły się z niższych FW do 1.6/1.61 i są w posiadaniu patchowanych gier.

    Liczę na Waszą pomoc.
    Pozdrawiam,
    Kuba
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mlkgmk

    mlkgmk Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2010
    Posty:
    699
    Polubienia:
    56
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    LT odpalało wszystko także myślę że LT+ nie bedzie miał problemu z kompatybilnością ze starszymi wave.
     
  4. mackopl

    mackopl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 11, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czy chcąc odpalić Assasina bądź NFS muszę je przerabiać na odpowiedniego wave czy mogę użyć przedtem activ iso??
     
  5. _PlamKa_

    _PlamKa_ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2010
    Posty:
    137
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    ŁĘCZNA
    Jak chcesz grać w assassina i nfs , nie polecam oflagujesz konsolę , poczytaj na forum o skutkach , poczekaj na LT+ , przy nim nie nie będziesz musiał patchować gier , tych nowszych . Cierpliwości ....

    Co do pytania , to musisz zmienić wave
     
  6. Centek

    Centek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 25, 2009
    Posty:
    107
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Masz przeróbkę 1.5 na niej trzeba patchować. Na przeróbce LT1.1 i LT+ nic nie trzeba patchować, wkładasz płytkę i grasz. Tylko, że LT+ dopiero wyjdzie a na LT1.1 treraz już Ci się nie opłaca przechodzić.
     
  7. Kubcys

    Kubcys Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2008
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Podłącze się do pytania. Teraz mam ixtreme 1.6 (data 11.07.2009 więc raczej Liteon) i też pat****e na wave 3. Czy gry te będą się nadawały do gry na XBL przy LT+ czy będe musiał nagrać te z ssv2?? Słyszałem, że patchowane gry nie są "bezpieczne". Jak to jest w praktyce? Dostał ktoś bana na tych nowych przeróbkach za gre na patchowanych grach?
     
  8. dragonage360

    dragonage360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    Więc jeżeli już wyjdzie ten nowy LT+ i wgram go to już będe mógł grać we wszystkie nowe gry tak ? I będe musiał patchować na wave 3 czy już nie będzie trzeba ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum