1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Patchowanie gier nie działa :(

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez adaxus, Maj 11, 2011.

  1. adaxus

    adaxus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witka

    Nie umiem sobie poradzić ze stealhem w AGBX dlatego uzyłem programu 360 Waves Patcher.
    Ściągnąłem WAVE 3 bo mam FW 1.6 i patchowałem gry pod ten własnie wave - niestety gre która rzekomo miała WAVE 11 zrobiłem na 3 i bez activation disc nie rusza :(
    Ja mogę to zpatchjowac zeby nie trzeba było activation disc ? Nie zalezy mi na połączeniu z internetem więc wszystkie chwyty dozwolone...

    Prosżę pomóżcie
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. darnix

    darnix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2010
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    W abgx360 wejdź w AutoFix i ustaw LVL3 i potem lanuch - naprawi automatycznie stealth patch
     
  4. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    automatycznie to mu naprawi na wave 11 :)
    po prostu nie skanuj abxem po pachowaniu wave pacherem
     
  5. adaxus

    adaxus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie skanuje nic bo nie używam nawet AGBXa ( od ostatnich porażek nawet go teraz nie instalowałem ).
    Niewiem co jest. ;/ Gry zrobione na Wave 3 bez activationa nie śmigają :(
     
  6. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    a inne gry pachowane na wave 3 dzialaja???
    moze masz ix 1.61

    ps daj loga z tej plyty
     
  7. adaxus

    adaxus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    kurcze jak mozna sprawdzic jaki mam ixtreme ? faktycznei albo mam 1.6 albo 1.61
    Loga mam dać z abx ? A jest cos innego co zrobi loga bo do abx to mam wręcz wstręt ;/
     
  8. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    1 nie da sie bez rokreacania konsoli
    2 tylko abgx niestety
    3 spa**** ta gre na wave 4 - jak bedzie dzialac to masz ix 1.61
     
  9. adaxus

    adaxus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    spróbuje zaraz wypalic na Wave4, albo przeskanuje inną która działa bez activationa.
    Tak czytałem w innym temacie jak komus nie działało ani patchowane na W3 ani na W4 ;/

    No gry ktore mi sie odpalają bez A-D były na wave 3 ;/
    Konsola wykrywa je chyba jako film czy co bo są przyciski typu play, przewiń itd ;/
     
Wczytywanie...

Poleć forum