1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Patchowanie gier offline

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez wzdryngiwacz, Maj 4, 2010.

  1. wzdryngiwacz

    wzdryngiwacz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 4, 2010
    Posty:
    75
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witam`inka... jako że jest to mój pierwszy post tutaj :)

    Mam pytanie jak w temacie... czy można ?
    Patche znalazłem na XBOX 360 Update Center i nie mam pojęcia czy one tylko do konsol z Jtagiem są czy tez mozna jakoś z pendriva wrzucić na zwykłą konsolę ?
    Będę wdzięczny za każde info.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mataman

    mataman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    736
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Do zwykłej konsoli tez możesz wrzucić ale tylko za pomocą transfer kit.
     
  4. DKAS

    DKAS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2009
    Posty:
    50
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Rzeszów
    Oprócz transfer kita jest jeszcze kontroler sata.Za jego pomocą również możesz skopiować patche na dysk.
     
  5. elosiema

    elosiema Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2009
    Posty:
    241
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Czyli to oznacza że jak mam gierkę niespatchowaną to wgrywam patcha na konsole i normalnie mi działa?Przykładowo teraz znudziło mi się wkładanie activate.iso przed grą z wave4 to wgrywam to na dysk i mi smiga bez activate?Jeżeli tak to proszę o instukcję,mam normalny dysk wd,konsola bez jtaga.
     
  6. DKAS

    DKAS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2009
    Posty:
    50
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Rzeszów
    Jeżeli chodzi ci o patchowanie z wave to jeżeli chcesz grać bez płytki to musisz spatchować na wave 3 i nagrać jeszcze raz
     
  7. Pieter029

    Pieter029 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2008
    Posty:
    212
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    ok. Lublina
    ten link który podał wzdryngiwacz, są to patche do gier (aktualizacje). Jeżeli nie chce ci się przed każdą grą używać activate.iso, to zanim wypalisz obraz przerób go na wave 3 :) jak to zrobić, znajdziesz na forum.
     
  8. PITER-POL

    PITER-POL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2009
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jak to wgrać z pamięci przenośnej?
     
  9. mataman

    mataman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    736
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    nie da się
     
Wczytywanie...

Poleć forum