1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Patchowanie gier

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Legend Goku, Listopad 22, 2009.

  1. Legend Goku

    Legend Goku Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Mam problem mam xtrime 1.6 napęd Liteon
    Nie mogę uruchomić gry Call of Duty Modern Warfare 2 PL
    Po wypaleniu płyty w folderze poiny być 2 katalogi ale w tym jest dodatkowy 3 uptade.
    Wiem ze on ma cos z tym zwiazanego.
    Chyba musze spachowac grę ale nie wiem jak to się robi
    Czytalem tez ze mozna wypalic plytke z activeiso i to powinno pomuc
    Proszę was o porady
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. zary

    zary Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    242
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wałbrzych
    Ja przerabiam programem abgxem i działa
     
  4. Legend Goku

    Legend Goku Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Próbowalem robić coś w xdmulter ale pisal ze path nie znaleziony czy cos w tym stylu
     
  5. shrek175

    shrek175 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 30, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Sosnowiec
    abgxem muller to juz staroc
    a najlatwiej nagraj active iso
     
  6. Legend Goku

    Legend Goku Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Czy jesli bede mial ten active iso to nie muszę pathowac gry?
     
  7. gregsta

    gregsta Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 22, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja uzywam programu "360 Waves Patcher" bardzo latwy w uzyciu i bezbledny.Przeszukaj te forum bo ktos to zapodal razem z tutorialem.
     
  8. Marcinpl25

    Marcinpl25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2009
    Posty:
    322
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Pruszków
    Nie musisz. Wystarczy że za każdym razem przed włączeniem gry wkładasz activate.iso a później płytę z grą i normalnie czyta. Jest o tym poradnik w dziale Iso>Poradniki
     
Wczytywanie...

Poleć forum