1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Patchowanie i nagrywanie gier do przeróbki LT+ 3.0

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez blazejp, Grudzień 25, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38


    lub

    http://team-xecuter.com/forums/showthread.php?t=78475
     
    Ostatnio edytowane przez moderatora: Grudzień 24, 2014
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mario1500

    mario1500 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2008
    Posty:
    361
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    Robię wszystko według tego poradnika i lipa :(
    próbowałem z 5 różnymi grami które wszystkim działają, a u mnie wyskakuje na konsoli komunikat że nie może rozpoznać płyty mimo iż instaluje się na HDD. W ImgBurn płyta w 100% wypalona z weryfikacją na iHAS + verbatim
    Ktoś może wie o co chodzi?
    Mam napęd Benq i wrzuciłem plik LTPlus-0442-v3.0, ale nie mam pojęcia co jest nie tak.
     
  4. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    a obrazy miales na dysku czy z plyty robiles??
     
  5. mario1500

    mario1500 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2008
    Posty:
    361
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    pierwszy zrobiłem z płyty więc pomyślałem że to jest ta przyczyna, więc wziąłem z dysku świeżo ściągnięty obraz iso Disnejland i też lipa
     
  6. trunus

    trunus Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 6, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jak przeglądam wszystkie tematy o LT+3.0 to wiekszośc ludzi co ma napęd BENQ mają jakies problemy z odpalniem gier... nie wiem co jest powodem tego.
     
  7. Border

    Border Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2011
    Posty:
    329
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    a na co wam narazie ten lt 3.0? Jeszcze zadnych gier nie ma pod nowego dasha
     
  8. Po|<ora

    Po|<ora Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2011
    Posty:
    138
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kalisz
    A jeśli chcę grać na live, a nie mam nagrywarki IHAS to też mogę robić tym sposobem i zobaczyć czy będzie śmigać live?
     
  9. modem12

    modem12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 21, 2011
    Posty:
    79
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Polska
    A ja koledzy mam takie pytanko czy jak wgram patcha dla lt+ 3.0 do Forzy 4 to czy będzie ta kopia zapasowa działać na lt+ 2.0 ??????
     
  10. Sierak1717

    Sierak1717 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2010
    Posty:
    697
    Polubienia:
    29
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bielawa
  11. klezmerek

    klezmerek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Nottingham-UK/Tomaszów Mazowiecki-PL
    Jak to w końcu z tymi patchami jest...
    W paczce od c4eva są 2 patche.. XGD2.COD-BO.COD-MW2.Halo-Reach.top.data.v1.bin do CoD Bo COD MW2 i Halo Reach.. a patch XGD3.Profile.ID.F87A804E.top.data.v1.bin jest dla pozostałych wszystkich gier XGD3 a ja widzę na torrencie, że są jeszcze inne poszczególne patche to osobnych gier...
    np:
    To jak to w końcu jest bo c4eva nie zamieścił do drivera patcha a na torrencie jest zupełnie inny niż ten XGD3.Profile.ID.F87A804E.top.data.v1.bin
     
  12. wiatek

    wiatek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2011
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    czy na lt 3.0 na np. spatchowanym cod mw3 nagranym na ihasie z softem c4eva na verbaimce można grać na live i ciche aktualki od m$ nic nie przeszkadzają ?
     
  13. Frezer

    Frezer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2011
    Posty:
    188
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    ja spatchowałem wypaliłem i fakt teraz gry sie odpalają na LT 3.0 ale po weryfikacji czyli jakś 2 min wywala mnie z gry, wypalam zwykłą nagrywarką
     
  14. Po|<ora

    Po|<ora Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2011
    Posty:
    138
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kalisz
    A o jakiej grze powiadasz? Niektórym podobno wystarczy zwykła nagrywarka niektórym nie...
     
  15. mario1500

    mario1500 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2008
    Posty:
    361
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    na zwykłej podobno aby grać nie można instalować na HDD bo przy weryfikacji wywala bo brak 3% obrazu, a gdy grasz z płyty to ją mieli i nie ma czasu na weryfikację - tak czytałem ale ile jest w tym prawdy to nie wiem, możecie sprawdzić
     
  16. darmon

    darmon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2010
    Posty:
    628
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    zwykla nagrywarka = granie tylko w OFFLINE, nie jest bezpiecznie w live. jezeli mamy nagrywarka IHAS to mozna spaczowac nowe ID z topologi gier w XBC backup. to mozna grac bezpiecznie w live.
     
  17. Mateo90

    Mateo90 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2008
    Posty:
    374
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ludziska powiedzcie mi czy mam mieć XBC odpalony cały czas jak nagrywam w ImgBurn ?
     
  18. darmon

    darmon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2010
    Posty:
    628
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  19. kucyk3

    kucyk3 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    KIELCe
    Witam

    Mam takie pytanie: wypaliłem dziś grę xgd3 wypaliła się w 100% ale nie była nagrana ihasem. Mogę grac na livie.

    DZięki
     
  20. darmon

    darmon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2010
    Posty:
    628
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    To juz twoje ryzyko, lepiej jak jest nagrana w IHAS, wtym momencie jak zagrasz w live to pobierasz nowe TU i moze ci oflagowac konsole. Sam decyduj. Ja mam oflagowana konsole od roku i nic nie dzieje.
     
  21. Thane

    Thane Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2011
    Posty:
    366
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Mam LT 2.0, dasha 604 i nigdy nie grałem na live. Update do nowego dasha nie usuwa przeróbki a przez to, że nigdy nie byłem na live to nie mam cichej aktualki. Czy jest jakiś sens bym wgrywał LT 3.0 w niedalekiej przyszłości? Biorąc pod uwagę, że nie wyjdą gry (choć zapewne wyjdą), które mimo wszystko będą wymagały LT 3.0.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum