1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

patchowanie .iso pod LT+

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Xbox360., Listopad 25, 2010.

  1. Xbox360.

    Xbox360. Banned

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2010
    Posty:
    80
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    Rozumiem że po prostu otwieram program: abgx360 v1.0.4, wybieram obraz który chcę potem wypalić, klikam ,,Launch,, i cały proces ,,patchowania,, ogarnia za mnie program?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. rubensk

    rubensk Banned

    Dołączył:
    Lipiec 20, 2010
    Posty:
    60
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Katowice
    tylko odwieczne pytanie dla nie siedzacych w temacie jak ustawic abx zeby dobrze spatchowac gre jak jest jakis prawilny ziom na forum co ogrania temat wziolby i napisal dokladnie krok po kroku co trzeba zrobic najlepiej z fotkami:) pozdrooo
     
  4. djmancio

    djmancio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2009
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Poszukajcie na forum, był post z fotami jak ustawić ABGX dla wcześniejszych wersji, ja 1.0.4 mam ustawione tak jak w wersjach poprzednich, zresztą opcje są takie same i wszystko działa, ściąga patche jak należy.
     
  5. shibby20

    shibby20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    208
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    potrzebne sa pliki video dla wawe8-9. wlaczasz sprawdzanie SS oraz aurtofix na level3 i gotowe. Pozostale ustawienia jak przy starszych wersjach.
     
  6. snake68

    snake68 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2009
    Posty:
    174
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rypin
    http://xboxforum.pl/iso-f31/przygotowanie-obrazu-iso-do-gry-na-lt-73831.html
     
Wczytywanie...

Poleć forum