1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Patchowanie Lt 3.0

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez sasi0, Luty 7, 2012.

  1. sasi0

    sasi0 Banned

    Dołączył:
    Luty 4, 2012
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam, mam pytanie. Miałem wersję LT 2.0 teraz zrobiłęm 3.0 i chodzi mi Read dead Redemption a miałem to nagrane na lt 2.0.
    chciałbym nagrać grę XGD2 a mam lt 3.0. Mam plik .iso i .dvd od pobrania od razu. Czy muszę je "przejechać" Abgxem ?
    Czy mogę od razu wrzucić do IMG BURNA ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bison616

    bison616 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 9, 2009
    Posty:
    160
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    b-stok
    dla swietego spokoju lepiej przelec :D
    w koncu to 5 s roboty wiec po co te pytania
     
  4. sasi0

    sasi0 Banned

    Dołączył:
    Luty 4, 2012
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ale tylko przejechać plik .iso czy muszę jakieś patche wgrywać ?


    Patchowanie to znaczy to AP 2.5 do paru gier np. brotherhooda tak ?
     
  5. lipcio1005

    lipcio1005 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 1, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Gdańsk
    Tak , aby zagrac gry z zabezpieczeniem AP 2.5 , nalezy patchowac ABGXEM , jesli nawet nie maja tej blokady , dla pewnosci zawsze lepiej spaczuj :)
    Pozdrawiam
     
  6. KamQiX

    KamQiX Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2012
    Posty:
    700
    Polubienia:
    138
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Kluczbork
    abgx360 v1.0.6 (ten najnowszy) robi 'wszystko' - nie trzeba już nic ręcznie patchować... Teraz grę przepuszczasz i nagrywasz... :)
    Bezwzględu na to jakie zabezpieczenie ma gra... Najlepiej każdy obraz przepuścić przez abgx'a
     
  7. sasi0

    sasi0 Banned

    Dołączył:
    Luty 4, 2012
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    A jak sciągnąłem grę i w folderze jest plik .iso i plik .dvd to mogę usunąć plik .dvd i sam przejechać ABGXEM ? a potem IMG BURN i gitara ?
     
  8. lipcio1005

    lipcio1005 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 1, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Gdańsk
    Tak, spaczuj ABGXEM i git :)
     
  9. KamQiX

    KamQiX Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2012
    Posty:
    700
    Polubienia:
    138
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Kluczbork
    nie usuwaj tego pliku .DVD, bo plik .DVD się wrzuca do IMGBurn'a i nagrywa, a nie plik .ISO !
     
  10. Pryka20

    Pryka20 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2014
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Zakupiłem konsole xbox 360 z przerobionym napędem. Z tego co wiem jest to najnowsza przeróbka pod LT 3.0. Pytanie czy po sciągnieciu gry pod Lt.3.0 beda musiał ją patchować jakimś programem ? Jeśli ktoś mógłby napisac co po kolei mam zrobic po sciągnieciu gry. Z góry dzięki
     
  11. The mistic40

    The mistic40 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2013
    Posty:
    602
    Polubienia:
    96
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Przeskanować abgx 360 z ustawieniem autofix level 3
     
  12. Pryka20

    Pryka20 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2014
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Aha czyli sciągac tylko gry pod lt 3.0, przeskanowac tym programem i nagrywac IMGBURN? Z tego co mi powiedziano to gry najlepiej nagrywac na płyty Verbatima prawda?
     
  13. trebol91

    trebol91 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2011
    Posty:
    451
    Polubienia:
    74
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Możesz nawet pod lt 2.0 zero ściągać jeśli później przez abgx przepuścić bo dogra topologie pod lt 3.0. Tak verbatimy najlepsze

    Wysłane z telefonu L710
     
  14. Pryka20

    Pryka20 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2014
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ok dzięki wielkie za odpowiedz :) sciągamy i zobaczymy co z tego wyjdzie :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum