1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Patchowanie na WAVE 3 vs Activate.iso

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Turpat, Listopad 2, 2009.

  1. Turpat

    Turpat Banned

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2009
    Posty:
    85
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Częstochowa
    Jak myślicie? Co się bardziej oplaca robić? Konwertować z WAVE 4 na WAVE 3 i tak grać, czy może korzystać z activate.iso?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Poczekać na iX 1.61 dla liteona :D

    A tak na poważnie to nie wiadomo do końca... Wg mnie lepiej activate.iso
     
  4. Tymonxxx2

    Tymonxxx2 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Wg mnie też active.iso sam korzystam i jest oki
     
  5. krosfajer

    krosfajer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2009
    Posty:
    376
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Jeśli chcesz sobie pograć w jedną grę to na to samo wychodzi, gdyż w przypadku patchowania do wave 3 w momencie, gdy już wgrasz nowy soft będziesz i tak musiał nagrać grę na nowo. A jedna płytka activate.iso jest uniwersalna i nie ma potrzeby zmiany/patchowania pliku iso gry, więc nie musiałbyś jej nagrywać od nowa.
     
  6. Turpat

    Turpat Banned

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2009
    Posty:
    85
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Częstochowa
    A takie pytanko! Czy activate ISO wsadzasz raz i już czy po każdym włączeniu kosnolui treba to robić?
     
  7. malyr

    malyr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2009
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Trójmiasto
    weź włącz na chwilę mózg i sobie sam odpowiedz :)
     
  8. Turpat

    Turpat Banned

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2009
    Posty:
    85
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Częstochowa
    No w sumie jak teraz na to spojrze :p
     
  9. Turpat

    Turpat Banned

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2009
    Posty:
    85
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Częstochowa
    Teraz wyszedł ten specjalny progrmik do patchowania.
    To co się bardziej opłaca?
     
  10. Demol

    Demol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2008
    Posty:
    165
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Powiem tak, jesli masz zamiar wgrywac nowego iX to nagrywaj normalnie i uzywaj activate.iso, a jesli nie masz takiego zamiaru to chyba wygodniej przerabiac gry na wave 3 zeby nie wachlowac tymi plytami.

    Gry przerobione na starszy wave, o ile wiem nie beda dzialac na nowym iX. Wyczytalem to na forum ale nie sprawdzalem. :)
     
  11. Turpat

    Turpat Banned

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2009
    Posty:
    85
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Częstochowa
    Chyba bym przerobił, ale na Liteona niema 1,61 więc niewiem czy czekać
     
Wczytywanie...

Poleć forum