1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Patchowanie POMOCY!!!!!!!!!!!!

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez dani13, Luty 3, 2011.

  1. dani13

    dani13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2010
    Posty:
    105
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Witam
    Mam na dysku obraz AC: Brotherhood z Wave 3. W konsoli mam wgrany najnowszy flash LT+. Czy jest jakaś szansa aby go spatchować aby działał, ponieważ jest tu tutorial ale to trzeba z czystym obrazem. Ja już jakoś przepuszczałem przez ABGX ale nie idzie . Proszę o pomoc mi dokładne wytłumaczenie!POMOCY!!!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    w wave patcher masz okienko dawnload wave pobierasz wave 8 i 9 jak juz bedziesz je mial powyzej masz okienko patch my game dajesz wave 9 i potem na srodku patch my game i tyle:)wave patcher sciagnij najnowszy
     
  4. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    no i potem do abgx jeszcze wrzuc:)
     
  5. Marcinpl25

    Marcinpl25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2009
    Posty:
    322
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Pruszków
    Jeżeli to wersja polska to i tak nie ma do niej patcyh Ap 2.5 więc jest lipton. Jeżeli to wersja scenowa to wystarczy przelecieć abgx i sam wszystko poustawia.
     
  6. dani13

    dani13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2010
    Posty:
    105
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Dlaczego PL to bedzie lipton ja mam wersję pL
     
  7. Fuks

    Fuks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    922
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Hindenburg
    Bo nie ma patcha AP do polskiej wersji.

    Da się przepuścić przez ABGX tak żeby przywrócić początkowy wave.
     
  8. dani13

    dani13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2010
    Posty:
    105
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    No to czyli jak mam obraz AC:B PL z czystym Wave(ściągnąłem od nowa) moge grać na LT+?
     
  9. Fuks

    Fuks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    922
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Hindenburg
    Nie bo żeby zagrać w grę z AP na LT+ to trzeba do niej wgrać patcha AP tak jak do wersji angielskiej, a druga sprawa to do polskiej wersji nie ma tego patcha AP i nie zagrasz.
     
  10. dani13

    dani13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2010
    Posty:
    105
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    No to po co robiłem flasha i po co jest AC:B PL. To jak mam w niego zagrać?
     
  11. dani13

    dani13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2010
    Posty:
    105
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Jak zrobic aby zagrał w AC:B
     
  12. Fuks

    Fuks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    922
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Hindenburg
    Mnie się nie pytaj jeśli chcesz zagrać w AC:B na LT+ to tylko wersja angielska, a jak chcesz polska to oryginał.
     
  13. dani13

    dani13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2010
    Posty:
    105
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  14. ogonek97

    ogonek97 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    82
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Żory
  15. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Assassin's Creed Brotherhood RUSSOUND RF sciagnij ta wersje jest w pl i dziala sam mam taka:)
     
  16. Galba

    Galba Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2008
    Posty:
    218
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Na forum jest wersja,która jest po PL. Wystarczy ściągnąć nagrać i działa bez problemu na LT+
     
Wczytywanie...

Poleć forum