1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Patchowanie z wave 4 na wave 3

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez marekpl, Kwiecień 10, 2010.

  1. marekpl

    marekpl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 20, 2009
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kielce
    Witam. Szukałem na forum i nie mogłem znaleść jakiegoś poradnika i programu do patchowania gry z wave 4 na 3 tak żebym nie musiał używać za każdym razem active.iso bo robi się to uciążliwe. Jeśli w złym miejscu jest post proszę o przeniesienie i wyrozumiałość ;] za pomoc będzie dziękuje ;)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. arturwiecki

    arturwiecki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 8, 2009
    Posty:
    109
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    kosmos
    waves patcher jakoś tak ten program się nazywa prosty w obsłudze
     
  4. HoFi

    HoFi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2009
    Posty:
    466
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lublin
  5. marekpl

    marekpl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 20, 2009
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kielce
    a czy taką grę spatchowaną tym wave patcher możne przepuścić przez ABGX żeby sprawdził czy gra ma jakieś błędy?? czy najlepiej najpierw grę sprawdzić a później spatchować?

    już znalazłem odpowiedź. Wszystko jest napisane hehe ;) dzięki za pomoc
     
  6. batman17

    batman17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2009
    Posty:
    186
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Warszawa
    najpierw sprawdzasz abgx'em później paczujesz.
     
  7. paysker

    paysker Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 3, 2009
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szwecja
    jak gre przerobisz na np.wave3 waves patcher no nie mozesz juz przepuszczac przez ABGX bo ci zwali obraz plyty i po wypaleniu nie bedzie grala.
     
  8. xXANDRZEJXx

    xXANDRZEJXx Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 13, 2008
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam problem z zainstalowaniem programu wave patcher. Próbowałem instalować różne wersje tego programu, na trzech różnych komuterach i za każdym razem podczas instalacji pojawia mi się taki mniej więcej komunikat:

    Echec de l'ouverture du fichier c:\DOCUME~1\mp\USTAWI~1\Temp\WD_D5B.tmp\INSTALL.ZI P. L'installation est abandonnee.

    Czy ktoś spotkał się z takim problemem? Co robić?
     
  9. supermegazord

    supermegazord Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2009
    Posty:
    92
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    jak masz viste bądź win7 to uruchom jako administrator
     
  10. Vojas

    Vojas Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Trzcianka - koło Piły
    a ja mam inny problem :p mam program 360WavesPatcher i normalnie ładnie wszystko sie nagrało (Alien vs Predator z wave4 na wave3 zrobiłem), włożyłem i pokazło mi sie logo XBOX360 i tyle... what the fack is that ? wczesniej nagrywając Far Cry 2 działało wszystko OK...
     
  11. bembenos

    bembenos V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    707
    Polubienia:
    51
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Może przepuściłeś potem przez ABGX?

    Albo obraz lipny.
     
  12. Riiko

    Riiko Banned

    Dołączył:
    Październik 2, 2009
    Posty:
    94
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jeśli na ixtreme 1.4 , 1.41, 1.5 to polecam 3rd.wave.patch, z wave 3,4 etc. na wave 2 zmienia i wszystko mi działa, a mam ix 1.41, żadnych active.iso nie potrzebuje :p

    Zaś jeśli na wave 3 to polecam 360WavesPatcher 1.2.2

    abgx360 najlepiej przepuść grę [iso] przed patchowaniem.

    Za pomocą 360WavesPatcher 1.2.2 możesz też łatwo sprawdzić jaki już ma wave gra.

    Na sam koniec by być pewnym, że wszystko się zgadza, np. czy region free czy europe, to polecę Ci: MulleterBeta10.2

    To wszystko, ja tych programów używam i jeszcze nie zdarzyło się by coś nie działało, no chyba że płytka źle się nagra, zdarza się, a i jeszcze do nagrywania to najlepszy: ImgBurn.

    Pozdro.
     
Wczytywanie...

Poleć forum