1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

PC DVD Burner

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez lubieplacki, Październik 12, 2011.

  1. lubieplacki

    lubieplacki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2011
    Posty:
    207
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    [2011-10-12 12:38PM UTC] #c4e <c4eva> forza 4 8.7Gb backup on a normal DL running fine on xbox live with 13604 dash with LT 2.0! more soon! [Editor's note: to clarify, he means that his Forza 4 backup burned using the in-progress custom PC DVD burner fw is running fine on LIVE (it allows burning 100% of the ISO to regular DVD+R DL). You are still advised not to boot truncated Forza 4 backups on the current LT+ v2.0]

    No to c4eva nie próżnuje będzie programik do wypalania gierek. I po co tyle krzyku o CIV że nie będzie działać itd :D

    źródło: c4eva Speaks! | automated irc logs, updated instantly whenever and wherever c4eva speaks
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Lord58

    Lord58 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 23, 2010
    Posty:
    123
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  4. Jarek8821

    Jarek8821 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2011
    Posty:
    273
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bełchatów
    Dobra wiadomosc!:)

    Sent from my HTC Wildfire S A510e using Tapatalk
     
  5. ZDZISIU222

    ZDZISIU222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2010
    Posty:
    431
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    To chyba nie program, tylko FW do nagrywarki. Z tego co wyczytałem to tak mi się wydaję. Ale faktycznie bardzo dobra wiadomość, zapewne trzeba będzie wydać 100 zł na nową nagrywarkę, bo mojego staruszka LG to to raczej obsługiwać nie będzie, ale i tak to jest dużo lepsze niż następny FW do konsoli. Przynajmniej sam sobie to wgram. :D
     
  6. Dragon1117

    Dragon1117 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2009
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Napisane jest "You are still advised not to boot truncated Forza 4 backups on the CURRENT LT+ v2.0" czyli nowy fw do konsoli też będzie.
     
  7. ZDZISIU222

    ZDZISIU222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2010
    Posty:
    431
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Dragon1117
    To po cholerę, robić FW do nagrywarki, dzięki któremu gry które na niej wypalimy będą bezpieczne na LT 2.0? Porąbane to trochę szczerze powiedziawszy.
     
  8. Dragon1117

    Dragon1117 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2009
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No moja wina to nie jest. Mówie to co czytam a jak jest napisane, żeby nie odpalać na obecnym lt 2.0 to znaczy że będzie nowy.
     
  9. Jarek8821

    Jarek8821 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2011
    Posty:
    273
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bełchatów
    Moze nie bedzie nowego fw tylko abgx nowy. sam nie wiem. ja gralem wczoraj fm4 offline na lt2.0 i nic zlego sie nie działo.
     
  10. lubieplacki

    lubieplacki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2011
    Posty:
    207
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Ja tak samo póki co forza działa :)
     
  11. Dragon1117

    Dragon1117 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2009
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja sie jeszcze wstrzymuje przed flashem(miałem nieść w tamtym tygodniu) czekam jak sie sprawy potoczą.
     
  12. clumzy

    clumzy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2010
    Posty:
    199
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Cosmo Canyon
    tu chodzi o to,żeby nie odpalć forzy4 nagranej jak inne gry xgd3 tylko za pomocą tej nowej metody która będzie.
    nie chodzi o żadne nowe lt 2.1
     
  13. Jarek8821

    Jarek8821 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2011
    Posty:
    273
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bełchatów
    Tzn? Ja wypalalem z tymi bledami.

    Sent from my HTC Wildfire S A510e using Tapatalk
     
  14. DJVahn

    DJVahn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 12, 2011
    Posty:
    158
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    Ta, bo będę teraz wydawał pieniądze na nagrywarke, ktora niewiadomo czy w polsce dostanę, aby wgrac zmodyfikowane FW, aby wypalić gry...
    Piractwo staje sie coraz trudniejsze na xboxie...
    Microsoft pięknie uprzykrza życie.
     
  15. ZDZISIU222

    ZDZISIU222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2010
    Posty:
    431
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    DJVahn
    Nie przesadzaj, 100 zł to naprawdę nie jest dużo. Po za tym do cholery nie żyjemy w aż takim zadupiu żeby nie dostać nagrywarki.
     
  16. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Napewno nie bedzie nowego fw do nagrywarki bo jest to nie realne za duzo modeli itd itp pewnie bedzie nowy program do nagrywania i nowe LT
     
  17. lubieplacki

    lubieplacki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2011
    Posty:
    207
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Up@ też mi się tak wydaje raczej nie da się zrobić uniwersalnego fw do wszystkich nagrywarek z resztą jak sama nazwa wskazuje pc dvd burner mnie się to z programem kojarzy :)
     
  18. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    360
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Na ...360iso piszą że to FW do nagrywarki.
    ...nieźle się dzieje:D
     
  19. kieszko

    kieszko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2007
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  20. Sierak1717

    Sierak1717 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2010
    Posty:
    697
    Polubienia:
    29
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bielawa
    Kolejny temat służący do domysłów, fakty na razie są takie że gry z XGD3 można nagrać w IMGBurn i bez problemu grać offline
     
  21. warez007

    warez007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2010
    Posty:
    70
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    ŁDZ
    Ja napisze tak GoW III wołał mi o autoryzacje płyty na livie nagrane na LayerBreak=2133520 późnię nagrałem na LayerBreak=2086912 i nie mam do tej pory żadnego zapytania o autoryzacje płyty i gra działa lepiej nisz na LayerBreak=2133520 gra bez problemu się instaluje nie zwiesza się podczas uruchomiania gry z DVD-DL i podczas grania metoda sprawdzona na live działa na 100% tylko gram musi być RROD 0800 DNL i Complex.

    I gra oczywiście XGD3
     
Wczytywanie...

Poleć forum