1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

PC i Xbox 360 do jednego monitora

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez edenek, Sierpień 21, 2010.

  1. edenek

    edenek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2010
    Posty:
    125
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poł‚aniec, Poland
    Cz za pomocą tego:
    Przełącznik KVM na dwa komputery AK38 (1181191675) - Aukcje internetowe Allegro
    moge podpiąć PC i Xboxa 360 do jednego monitora ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Skolud

    Skolud Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2009
    Posty:
    1017
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Mysłowice
    No powinno działać...
    Wpinasz w te boczne d-sub kable od xboxa i PC a tym od góry wpinasz do monitora... Tylko musisz mieć taki kabel lub przejściówkę, żeby z xboxa mieć końcówkę d-sub
    No i nie wiem czy nie stracisz na jakości bo d-sub to złącze analogowe
     
  4. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    Nie polecam tego.
    Strasznie pogarsza jakość. Lepiej poprostu miec dwa kabelki obok monitora i przelaczac wedle życzenia.
     
  5. edenek

    edenek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2010
    Posty:
    125
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poł‚aniec, Poland
    To w jaki sposób należny to zrobić żeby było dobrze ? W monitorze mam tylko d-sub ...
     
  6. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    d-sub=vga? ja kupilem cos takiego, bo mam identyczna sytuacje. ORGYNALNY KABEL MOLEX DELL DVI <-> DVI VGA (1175418672) - Aukcje internetowe Allegro. wyrwalem szczypcami 4 piny co by wty7czka wchodzila calkowicie w gniazdo. do tego podpinam albo konsole albo kompa. bo potrzebuje 2 wyjscia dvi. a kabel ma tylko 1. w twoim przypadku nic nie trzeba bedzie przepinac.

    //pisane pod wplywem wina walencja z lidla. w razie ewentualnych bledow prosze o wyrozumialosc. :)
     
  7. edenek

    edenek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2010
    Posty:
    125
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poł‚aniec, Poland
    Ale ja mam w monitorze tylko VGA. I z tego co widzę w tym kablu to jedno wejście to DVI a drugie to D-sub natomiast wyjście to końcówka VGA ? dobrze to rozumie ? bo jeżeli tak to jest coś dla mnie :) a jak z jakością ?
     
  8. KepaD90

    KepaD90 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2010
    Posty:
    91
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Stryszawa | Sucha Beskidzka
    Zdecydowanie pogorszy Ci sie jakosc, zwlaszcza na takim czulym sprzecie jak xbox. Roznica bedzie niestety zauwazalna :/
     
  9. edenek

    edenek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2010
    Posty:
    125
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poł‚aniec, Poland
    Ale ciągłe przepinanie przewodów tez nie będzie dobre.
     
  10. krysin

    krysin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 15, 2010
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdynia
    Uwierz że będzie.
     
  11. Fuks

    Fuks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    922
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Hindenburg
  12. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    Omg, ja od roku tak przelaczam kable i nic sie nie dzieje. Nawet juz ich nie przykrecam i sie trzymaja...
     
  13. edenek

    edenek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2010
    Posty:
    125
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poł‚aniec, Poland
    Czy jest jakaś różnica miedzy firmowym kablem VGA Microsoftu a jego tańszym odpowiednikiem ?
     
  14. fake4r

    fake4r Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2010
    Posty:
    434
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    pl
    Tak, na tanim możesz mieć przebicia obrazu, podwojone litery itp.
    Big Ben jeszcze jest polecany oprócz kabla Microsoftu.
     
  15. edenek

    edenek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2010
    Posty:
    125
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poł‚aniec, Poland
  16. fake4r

    fake4r Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2010
    Posty:
    434
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    pl
    Tak, takie są g...o warte.
    Weź lepiej kable microsoft.
     
  17. hardkorwoow

    hardkorwoow Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 20, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Zabrze
  18. AvePasy

    AvePasy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2010
    Posty:
    60
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ja mam ten tani kabel, za 10zl( "g... warty") i obraz mam praktycznie taki sam jak w TV.
     
Wczytywanie...

Poleć forum