1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

PC nie widzi Xbox 360 z RGH

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez PatrykosBoss3, Kwiecień 26, 2013.

  1. PatrykosBoss3

    PatrykosBoss3 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 27, 2012
    Posty:
    23
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Witam
    Posiadam Xbox 360 z tą najnowszą przeróbką RGH dla dashboardu 162... . Mam w tej konsoli dysk twardy 250 GB . Zrobiłem tak : podłączyłem zasilacz do xboxa i go włączyłem , podpiąłem kablem USB Xboxa i pc i nic nie widzi .... i jeszcze jedno mnie zdziwiło , podpiąłem konsole do pc i W konsoli czerwona kontrolka zmieniała sie na zieloną i piszczała. Proszę o pomoc , bo dopiero mógłbym się dowiedzieć jutro , a tak to dzisiaj bym gierki poinstalował bo już czekają .
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. fryc88

    fryc88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 15, 2009
    Posty:
    455
    Polubienia:
    29
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Tuchola
    Jak Ty chcesz kablem USB podłączyć xboxa do kompa?!
    WYŁĄCZNIE kabel sieciowy (LAN), jeśli bez routera, to kabel scrossowany + adresacja IP na sztywno, jeśli przez router to wszystko na auto.
    Przez USB to sobie najwyżej dysk możesz podłączyć do kompa...
     
  4. PatrykosBoss3

    PatrykosBoss3 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 27, 2012
    Posty:
    23
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Spróbowałem teraz kablem lan i nic przypominam , że xbox jest tylko do zasilacza podpięty i włączony. Nadal nic nie czyta ....
     
  5. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3708
    Polubienia:
    1118
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Musisz pod TV jeszcze podpiąć, najlepiej HDMI.
     
  6. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    i wklepac adres w przeglądarke
     
  7. fryc88

    fryc88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 15, 2009
    Posty:
    455
    Polubienia:
    29
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Tuchola
    Radzę poczytać na forum, bo zaraz ostrzeżenie poleci za taki temat...
    Żeby przez LAN wgrać, konsolę musisz WŁĄCZYĆ, włączyć w niej FreeStyleDash, spisać adres IP, wpisać go w kompie w TotalCommanderze i się połączyć.
    Przypominam, że jeśli NIE masz routera, tylko kabel bezpośrednio, to musi mieć zaciśnięte wtyczki w 'cross' a nie 'prostu' i musisz RĘCZNIE nadać adresy OBU urządzeniom, wpisać bramy i serwer DNS!!
     
  8. yago13

    yago13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2009
    Posty:
    246
    Polubienia:
    33
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Polska
    Masakra człowieku porywasz sie na rgh a nie znasz podstawowych zasad. Dobrze że przez kabel od gofrownicy nie podpiełeś. Rada poczytaj najpierw forum zanim wyskoczysz z następnym kwiatkiem.

    wysłane z C64
     
    1 osoba to lubi.
Wczytywanie...

Poleć forum