1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

PC Wireless Gaming Receiver

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Th3xPro, Grudzień 23, 2013.

  1. Th3xPro

    Th3xPro Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 12, 2013
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Więc tak kupiłem przez Allegro ten czytnik padów X360 do PC i za nic nie chce mi się podłączyć pad do niego. Nie jest ten czytnik orginalny "Nie ma napisu X360 ani Microsfot"
    Proszę o szybką pomoc . :).
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bld

    bld XBOX MANIAK Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    1461
    Polubienia:
    473
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Masz do Niego jakieś sterowniki ?? , czy radiowka widzi się z padem ??
     
  4. Th3xPro

    Th3xPro Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 12, 2013
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jest płytka do niego. Radiówka??
    A co do płytki coś się nie chciało zainstalować więc pobrałem sterowniki ze strony. :)
     
  5. bld

    bld XBOX MANIAK Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    1461
    Polubienia:
    473
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Podłącz reciver do usb , zainstaluje stery , włącz pada nacisnij guzik na padzie i na reciverze żeby się urządzenia znalazły
     
  6. Th3xPro

    Th3xPro Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 12, 2013
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  7. bld

    bld XBOX MANIAK Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    1461
    Polubienia:
    473
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Kółko będzie migotać tak jak w xboxie jak odpalasz za świeżego , będzie migotać dopóki się nie znajdą urządzenia
     
  8. Th3xPro

    Th3xPro Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 12, 2013
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja wiem jak jest w Xboxie tylko ono Miga, a gdy szuka to powinno się kręcić. A tutaj mam że ledwo co zacznie się kręcić zaczyna migać.
     
  9. bld

    bld XBOX MANIAK Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    1461
    Polubienia:
    473
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    W inne wejście USB sprawdzałeś ??
     
  10. Th3xPro

    Th3xPro Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 12, 2013
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czekaj zaraz sprawdzę .
    iii
    Dalej Miga :(
     
  11. bld

    bld XBOX MANIAK Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    1461
    Polubienia:
    473
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Kolego aż normalnie poleciałem do sąsiada pożyczyć takie coś jak Ty masz , u mnie działa , na win 8 x64 , i moje oryginalne od MS też działa
     
  12. marek789

    marek789 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2011
    Posty:
    147
    Polubienia:
    40
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Sosnowiec
    Pisze że nie działa na windows 8 może to jest przyczyną ?
     
  13. bld

    bld XBOX MANIAK Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    1461
    Polubienia:
    473
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Jeśli masz win 8 i tak piszę to chyba tak.
     
  14. Krzychu1987

    Krzychu1987 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2013
    Posty:
    461
    Polubienia:
    57
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Możesz go wywalić do puchy, te zamienniki są marnej jakości.
     
  15. Th3xPro

    Th3xPro Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 12, 2013
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  16. Th3xPro

    Th3xPro Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 12, 2013
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zapłaciłem 37zł wiec spróbuję odesłać i kasę odebrać. Ale nie macie żadnych pomysłów jak to zrobić w Fife bym chciał pograć ;D

    Wysłane z mojego ALCATEL_ONE_TOUCH_6030X_Orange przy użyciu Tapatalka
     
  17. Th3xPro

    Th3xPro Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 12, 2013
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    I nie mam WIN 8 mam WIN 7

    Wysłane z mojego ALCATEL_ONE_TOUCH_6030X_Orange przy użyciu Tapatalka
     
Wczytywanie...

Poleć forum