1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

pc --> xbox360 nie moge dać rady

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez alladyn21, Styczeń 3, 2010.

  1. alladyn21

    alladyn21 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 17, 2008
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    bawie się już z godzine z tym ;/ podłączająć kompa bezpośrednio z xboxem nie mogą pobrać ip jak wpisze ręcznie tez nie mogą się połączyć
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. japon25

    japon25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2009
    Posty:
    215
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    masz zainstalowany media center na pc ?
     
  4. alladyn21

    alladyn21 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 17, 2008
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    tak w7 ultimate i jest na nim mc po prostu nie moze sie dogadac system z xboxem po ip nie wiem juz próbowałem miliona kombinacji
     
  5. japon25

    japon25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2009
    Posty:
    215
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    u mnie było to samo , jak się okazało kabel był nie odpowiedni
     
  6. alladyn21

    alladyn21 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 17, 2008
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    nie no kabel jest napewno ok :D bo odpiąłem go od routera i podlaczylem do xboxa
     
  7. japon25

    japon25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2009
    Posty:
    215
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    w takim razie nie jestem w stanie ci pomóc
     
  8. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
  9. alladyn21

    alladyn21 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 17, 2008
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    kabel jest skrętką jak podepne go do routera i do xboxa dziala. Pc i router też, a pc xbox nie.
     
  10. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    No to nie zadziała na zwykłej skrętce połączenie PC - X360 . Kabel musi być SKROSOWANY ! A czym się różnia wersje takiego kabla to zobacz tu : Kabel - skrosowany - instrukcja
     
Wczytywanie...

Poleć forum