1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

PC

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Przegrany1701, Lipiec 9, 2011.

  1. Przegrany1701

    Przegrany1701 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2011
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Polska
    Jak podłączyć Xboxa do PC i skonfigurować, aby móc na nim słuchać muzyki, oglądać filmy itp.Co do tego potrzeba?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  4. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Musisz podłączyć kablem, skrętką. Chyba, że masz slima i wifi w domu.
     
  5. Przegrany1701

    Przegrany1701 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2011
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Polska
    W **** dużo mi powiedzieliście......
     
  6. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    musisz byc podpiety do komputera kablem ethernet i miec zainstalowany windows media center na kompie. laczysz sie, konfigurujesz i odpalasz a jak to zrobic to gdzies na forum sa dokladne tutoriale co i jak.
    jesli masz wersje SLIM i mozliwosc udostepnienia WIFI to robisz dokladnie tak samo tylko ze bezprzewodowo.
     
  7. Przegrany1701

    Przegrany1701 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2011
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Polska
    A co z programami ZUNE i WMP? Mam XP da rade?
     
  8. Lukasz1755

    Lukasz1755 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bytom/SG
  9. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Jak nie masz windows media player na kompie to jedynie za pomoca WMP 11 udostępnianie katalogow za pomoca wmp i beda one widoczne w bibliotece wideo, muzyki czy obrazow z zaleznosci gdzie dany katalog przydzielisz
     
  10. Przegrany1701

    Przegrany1701 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2011
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Polska
    ***** na stronie M$ pisze że można również programem ZUNE.
     
  11. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Ale nie na polskim xbl z reszta zune jest platne
     
  12. DamianProgramista

    DamianProgramista Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 5, 2011
    Posty:
    102
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    zune nie jest platne. chyba ze kupujesz muze

    Sent from X10 2.2.1 DT // C++ (Programming Games)
     

Poleć forum