1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pdf czy jest możliwy?

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez rtv2500, Maj 30, 2010.

  1. rtv2500

    rtv2500 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 7, 2008
    Posty:
    385
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Witam.
    Czy jest jakaś łatka, która po wgraniu umożliwi nam czytanie pdf na xbox 360?

    Dzięki
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12082
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nie
     
  4. mataman

    mataman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    736
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
  5. MaryGave

    MaryGave Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    338
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zawiercie
    Tego nawet na JTAG nie uruchomisz i nie wiem po jaką cholerę
     
  6. tymon1988

    tymon1988 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 23, 2008
    Posty:
    147
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    PL
    NIE ma takiej możliwości, nie ma żadnych "łatek" :p
     
  7. HoFi

    HoFi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2009
    Posty:
    466
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lublin
    Od razu informuje ze nie testowałem ,wiec to tylko teoria !!

    Windows Media Center ma opcje przeglądanie stron WWW na zew urządzeniu (np:xbox 360). Jeżeli ta przeglądarka obsługuje flash , to wystarczy poszukać strony gdzie jest "czytnik" PDF-ów w tej "technologi".
     
  8. mataman

    mataman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    736
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
  9. HoFi

    HoFi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2009
    Posty:
    466
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lublin
    bo można !!

    przestań wypowiadać się w tematach o których nie masz pojęcia !!
     
  10. mataman

    mataman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    736
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Ohohoho pan fachowiec się obruszyl. Kombinować w ten sposób żeby zobaczyć PDF na pudle, hmmmmm. No brawo, brawo.
     
  11. MaryGave

    MaryGave Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    338
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zawiercie
    Skoro można to czemu jeszcze tego nie wypróbowałeś ? gdyby był dobry sposób na odtworzenie PDF to by było już dawno wiadomo i według mnie bezsensem jest czytanie takiego czegoś na TV już na monitorze męczy wzrok a co dopiero na telewizorze do PDF najlepiej nadają się osobne urządzenia
     
  12. HoFi

    HoFi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2009
    Posty:
    466
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lublin
    bo... nie mam czasu na głupoty.

    Koles się pyta ,to mu odpowiadam ze prawdopodobnie jest taka możliwość !! Ja przed napisaniem postu trochę pomyślałem, a nie jak wy, od razu wyśmiewacie usera rtv2500 za głupie pytanie.
     
  13. MaryGave

    MaryGave Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    338
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zawiercie
    Przepraszam bardzo ja nikogo nie wyśmiałem więc nie dawaj wszystkich w całokształt autorowi chodziło o sprawdzony i dobry sposób a nie coś co może działać i nie jest sprawdzone
     
  14. jacekzemb

    jacekzemb Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 30, 2010
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak ustawiam IMGBurn i wchodzę w Change Book Type to wybieram tam swoją nagrywarkę czyli SAMSUNG. I tam sie wybiera:
    Change For: Drive(For DVD+ R DL Media)
    Current Setting: DVD-ROM
    I w miejscu DVD-ROM jest unknown
    Imageshack - beztytuugo.jpg
    Ostatnio nagrałem Fifę world Cup i nagrało sie 173MB.
    Czy te unknown moze byc przyczyną??
     
  15. MaryGave

    MaryGave Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    338
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zawiercie
    Nie ten temat ale jak ok tyle miejsca zapisanego będzie Ci pokazywać na kompie
     
Wczytywanie...

Poleć forum