1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pendrive 16GB

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez bibru, Kwiecień 15, 2010.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. bibru

    bibru V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 4, 2008
    Posty:
    63
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    iława
    Co zrobić żeby Xbox widział pendrive 16GB.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    pocalowac go, klasnac 3 razy posladkami i stanac na glowie :p

    A tak szczerze to x1 w zasadzie widzi peny tylko do 1GB, czasem widzi ciut wieksze. Wiec nie ma szans zeby twoj dzialal.
     
  4. Sebaaaaa310

    Sebaaaaa310 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 27, 2010
    Posty:
    87
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
  5. bibru

    bibru V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 4, 2008
    Posty:
    63
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    iława
    Coś ci się pomyliło
     
  6. KrystekxDD

    KrystekxDD Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    314
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    haha ale on mowi o xbox 1 a nie o xboxie 360 to jak tam wgra takiego dasha...
     
  7. Kazner

    Kazner Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2009
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wałbrzych
    W XBMC widzi max do 4GB, z tym, że nie każdego. Osobiście mogę powiedzieć, że SanDisk Cruzer Blade 4GB działa.

    [​IMG]
     
  8. maciek267

    maciek267 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2010
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Xbox wykryje pena powyzej 16gb? Chcialbym mu wsadzic 2x 32gb :p
     
  9. Kazner

    Kazner Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2009
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wałbrzych
    x360 wykrywa max 16GB (na oficjalnym dashu), natomiast x1 tak jak napisałem wyżej. Z tym, że ten dział i ten temat dotyczy tylko i wyłącznie X1.
     
  10. szop

    szop Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 28, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    musisz go sformatować na FAT32
     
  11. java007

    java007 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 8, 2008
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    xbox 360 moze miec pod piete 2pendriva o pojemnosci 16GB
     
  12. wert999

    wert999 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 12, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  13. perlodig

    perlodig Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2009
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    D.G.
    koledzy, proszę o pomoc,
    kupiłem 2 pendrive'y po 16GB, ale ni cholery nie mogę ich sformatować na xbox'ie,
    takie 1 GB pracuja mi bez problemy, zewn. dysk 250GB też bez problemu zrobił sobie partycję 16GB i działa,
    ale chciałbym mieć na stałe włożony te pendrive'y a nie kręcący się HDD

    pendrive'y nie sa firmowe, mogą być problemy z wydajnością, zdaję sobie sprawę,
    ale sformatować powinno się udać!?

    oczywiście xbox je widzi, zaczyna proces formatowania, pisze, że wydajnośc blablabla
    ale struktura katalogów się nie pojawia i nic zapisac nie można :-(

    co radzicie, czego jeszcze spróbować ... przed ich odesłaniem do sklepu :-(

    HELP!!!
     
  14. Wislak

    Wislak Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    SKMK
    Witam

    Mam problem , poniewaz mam pendrive 8gb kingstona ale raczej to wazne nie jest. Mialem miesiac przerwy gry na xboxie wyjolem pendrive do codziennego uzytku,a pendrive sluzy mi jako dysk. Problem jest taki ze wkladam go do kompa i jest git sa na nim plik min moj profil, ale gdy wsadzam do xboxa napisane jest ze mam wolny miejsce nie jest niczym zapelnione itp. Gdy wkladam kolejny raz sprawdzic czy sa te pliki to xbox mi je poprostu ukrywa. Poprostu nie wiem co mam robic a nie chce stracic profilu. Bralem min plik tylko do odczytu bo jak wkladalem do xboxa i pozniej wkladalem do kompa to jest ukryty.
    Z gory odrazu podziekuje jak ktos to rozwiaze
     
  15. Reji

    Reji Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2009
    Posty:
    62
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Olsztyn
    sformatuj pendrive na kompie FAT-32 później podepnij pod konsolę i jeszcze raz z poziomu konsoli sformatuj i powinien działać
    @Down
    Do ciebie tylko wszystkie pliki z pena skopiuj a nic nie stracisz
     
  16. Wislak

    Wislak Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    SKMK
    To dotyczy sie mnie czy kolegi wyzej ??
     
  17. perlodig

    perlodig Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2009
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    D.G.
    ja formatowałem 142435 razy i nic :-(
    nawet zmniejszenie obszaru do np. 6GB też nic nie daje,
    chińszczyzna jednak nie trybi z xklocem

    co dziwne, pendrive 1GB o podobnej wydajności pracuje spoko, co prawda na 0,5GB tylko, ale pracuje

    ściągnąłem programik i przetestowałem w domu wszystko, karty SD, CF, pendrive'y, telefony, dyski zewn. nawet lodówkę :)
    ImageShack® - Online Photo and Video Hosting

    choć dalej nie jestem pewien czy to problem wydajności ???
     
  18. pnwelo

    pnwelo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2010
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    TarnĂłw, Poland
    czy jak zakupie pendrive 16 gb kingstona to xbox360 wykryje go ??
     
  19. eXtrim

    eXtrim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    821
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Mi wszystkie (a było ich około 10 w sumie) wykrywa bez problemu, z tym że jednego nie mogłem przystosować do pracy z xboxem (nie mógł go sformatować)..

    Wykryć wykryje.
     
  20. pnwelo

    pnwelo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2010
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    TarnĂłw, Poland
    no właśnie mi chodzi o to czy jak zgram tam 1 gre to xbox360 ją będzie widział ?
     
  21. tomciopaluch

    tomciopaluch Banned

    Dołączył:
    Maj 14, 2009
    Posty:
    367
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bochnia, Poland
    tak.bedzie ja widzial, bedziesz gral normlanie jak z dysku :)
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum