1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pendrive 64GB przestał działać.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Ozil, Styczeń 28, 2015.

  1. Ozil

    Ozil Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2014
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Witam, co prawda nie jest to jakiś markowy pendrive ale na początku działał. Wszystko było ok, wgrałem kilka gier. Postanowiłem wgrać Gta V, wszystko było ok. Gta się włącza i wyskakuje komunikat "UWAGA ta wersja gry wymaga połączenia sieciowego profilu użytkownika. Proszę się zalogować". Wyczytałem, że trzeba grę wgrać w inny sposób. Wgrałem tak jak pisali, podłączam pena i nic. Wyskakuje komunikat "Detected storage device change. Refreshing Mounted Drives" tak jak zawsze ale w menadżerze plików go nie ma (zawsze był polder Usb0). Na komputerze działa normalnie. Idąc dalej wszedłem w Ustawienia Systemu>>Pamięć masowa>>Przenośna pamięć USB>>Dostosuj tam zarezerwowałem dla xboxa 32GB (z 64GB (więcej się nie dało)). No i niby wszystko jest ok, w menadżerze plików jest folder Usb0, USBMU0, USBMUCache0. Podłączam pendriva pod kompa, tych folderów tam nie ma. Grę wrzucam po prostu na pendriva (folder 555308CB i content (razem około 11GB, jak na gta to chyba mało?). Podłączam pod xboxa, foldery są w katalogu Usb0, ale są puste, nic w nich nie ma. Przy usuwaniu pisze, że rozmiar 0MB. Jestem "świeżak" xboxa mam od kilku dni. Proszę o pomoc :) Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12080
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Poczytaj o wgrywaniu gta. Masz zly format gry, od tego treba zacząć
     
    Ozil lubi to.
  4. nollo

    nollo Użytkownik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2012
    Posty:
    1200
    Polubienia:
    222
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zawiercie
    Jeszcze dochodzi do tego, że nie masz dysku i musisz utworzyć na pendrive folder content. GTA do xex obie płyty i druga płyta właśnie do contentu

    Wysłane z mojego HTC One max
     
    Ozil lubi to.
  5. Ozil

    Ozil Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2014
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Jak nie mam dysku ?

    Zrobiłem tak, obie płyty przerobiłem programem 360mpGui v1.1.3.0, wgrałem na pendraiva. Z pierwszej płyty content/16 zer/XXXXXX wgrałem na HDD1/content/16 zer/... Drugą płytę wgrałem na HDD1/Gry/Gta V. Zrobiłem ścieżkę właśnie do tego folderu. Przeszukałem jeszcze xboxa i mam 2 okładki gta w grach, w każdym wyskakuje jakiś błąd. Co zrobiłem nie tak ?

    Co do pendriva to przeformatowałem go na fat32 jakimś tam programem i na razie jest ok :).
     
  6. nollo

    nollo Użytkownik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2012
    Posty:
    1200
    Polubienia:
    222
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zawiercie
    No to po co żeś kombinowal z pendrive , przy rgh nie musisz formatować pendrive pod xboxem wystarczy tylko pod fat32 i przerabiać gry do xex i druga płytę GTA folder contentu wrzuć do contwnt/0000...

    Wysłane z mojego HTC One max
     
  7. Ozil

    Ozil Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2014
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna

    Nie mogłem sformatować pod fat32 bo błąd wyskakiwał, że komputer nie mógł dokończyć formatowania. Sformatowałem go jakimś programem i jest ok. Co do drugiej płyty nie ma tam żadnego folder Content.
     
  8. nollo

    nollo Użytkownik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2012
    Posty:
    1200
    Polubienia:
    222
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zawiercie
    A jaki jest .. ?

    Wysłane z mojego HTC One max
     
  9. Ozil

    Ozil Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2014
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    W drugiej płycie mam 2 foldery, common i sfx. Do tego 6 plików RPF/XEX.
     
  10. nollo

    nollo Użytkownik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2012
    Posty:
    1200
    Polubienia:
    222
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zawiercie
    No to chyba w pierwszej jest

    Wysłane z mojego HTC One max
     
  11. Ozil

    Ozil Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2014
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna

    Tak w pierwszej jest i wgrałem go właśnie tam gdzie pisałeś. Pisałem na początku gdzie co wgrałem.
     
  12. Ozil

    Ozil Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2014
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Tylko nwm co zrobić z cd2
     
  13. nollo

    nollo Użytkownik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2012
    Posty:
    1200
    Polubienia:
    222
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zawiercie
    No wrzuć sobie tak gdzie masz gry. I tyle

    Wysłane z mojego HTC One max
     
  14. typpowygamer

    typpowygamer Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2015
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Nie wiem co Ci poradzić trochę szkoda tego pendrive bo miałeś dużo pewnie na nich rzeczy przydatnych dla Ciebie...Ale nie martw się bo ja kiedyś też właśnie straciłem taki nośnik niestety chociaż na początku nie mogłem się z tym jakoś pogodzić ale później to się z tego śmiałem.


    Czego szukasz, znajdziesz tu gabor torebki damskie prawda że ciekawa oferta!
     
    Ostatnia edycja: Maj 4, 2015
  15. patryko091

    patryko091 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2015
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Musisz to wszystko już dać na straty ponieważ chyba już takich pendrive się niestety nie naprawia i po prostu musisz kupić jakiegoś nowego i z nim być jakoś bardziej ostrożnym bo nie wiem naprawdę co tutaj Ci poradzić jeśli chodzi o twoją złą sytuację. Czy może już jakoś sobie z tym poradziłeś czy dalej masz tą kiszkę : (
     
Wczytywanie...

Poleć forum