1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pendrive a GTA 5

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Wiro, Wrzesień 18, 2013.

  1. Wiro

    Wiro Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 14, 2013
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam,
    Czy jest możliwe abym dvd 1 przegrał na dysk konsoli a potem dvd 2 na pendriva ?
    Bo coś jest że nie można instalować ich na jednym dysku :p
    to z przegraniem na dysk sobie poradze ale jak zrobić tego pendriva ? Żeby z niego ruszało ?
    Pendrive ma 8 gb nie za mało ? a może całe dvd 2 nie jest wymagane


    Pozdrawiam ! :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mariusz1190

    mariusz1190 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    437
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    w-wa
    a jaką masz przeróbkę? możesz spróbować wrzucić całą grę na dysk (tak jak potrzeba) i spróbować odpalić ,
     
  4. DaJkamieniA

    DaJkamieniA Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2013
    Posty:
    196
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kamionka
    Można instalować obie dvd na dysku. co do pendrive to zrzucasz na niego folder 5(coś tam, coś tam) potem do xbox'a i wchodzisz do menagera plików i z pena kopiujesz na dysk lub grasz od razu z pena (tylko ja z pena to musiał byś mieć 2 dvd na jednym penie) wchodząc do folderu 5(coś tam, coś tam)> 007000 i biorąc to coś co ma 0,44Kb.
     
  5. Wiro

    Wiro Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 14, 2013
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Mam rgh ale nie zalecane jest żeby całą gre wrzucić :p Nawet Rockstar tak napisał żeby nie instalować dvd 2 na dysku

    wiem że można obie ale jest to nie zalecane i powoduje ch**e działanie gry ;) a masz może link lub poradnik do tego z folder 5 coś tam . ?
    Dało by się wtedy odpalać za pomocą pena ? 8 gb a na dysku hdd majac dvd 1 ?
     
  6. xgrzesiox

    xgrzesiox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2013
    Posty:
    260
    Polubienia:
    32
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Tomaszów Lubelski
    Racja, instalacja 2-giej płyty "Play" powoduje ładowanie się tekstur podczas gry :p
     
  7. mariusz1190

    mariusz1190 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    437
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    w-wa
    to pierwszą płytkę wrzuć na dysk wewnętrzny , a drugą na pendrajw tylko że 8 gb może być za mało i będzie działać:rapture:
     
Wczytywanie...

Poleć forum