1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pendrive Co jest

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Wariored, Marzec 26, 2011.

  1. Wariored

    Wariored Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Mam taki problem a mianowicie chcę coś pobrać o wadzę np. 250mb ale nie mam tyle miejsca na karcie pamięci więc pod łańczam pendriva. I moje pytanie jest takie jak zmienić to żeby np. dodatek zgrywał się na tego pendriva. Wiem , że przy pobieraniu jest ta możliwość zmiany ale ja nie mogę. Po prostu jak najeżdżam na tą opcję to i tak od razu pobiera mi się na kartę nawet nie zdążyłem nawet kliknąć w tą opcję.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pszczoła

    Pszczoła Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2010
    Posty:
    275
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    Uwstawienia systemu - Pamieć - (tam masz znaczen prndrive) i ustal jako pamiec główną czy jaoks tak ;)
     
  4. Wariored

    Wariored Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Tam raczej nic nie ma o tym .
     
  5. bartoszKSSG

    bartoszKSSG Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2010
    Posty:
    253
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    66-400
    X' widzii pena? moze go nie skonfigurowales, przy sciaganiu wybierasz pamiec
     
  6. Gavil4

    Gavil4 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 16, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No właśnie. Trzeba go skonfigurować. Wchodzisz w ustawienia Konsoli i tam dajesz Pamięć i pojawi ci sie pendr.Skonfiguruj go i gotowe ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum