1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pendrive czy mogę na nim przechowywać aktualizacje ?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Vermi, Wrzesień 30, 2012.

  1. Vermi

    Vermi Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czy na pendrive mogę przetrzymywać patche i hd pack z bf3 aby nie zajmowały
    miejsca na dysku ?

    2.Jak pobrać demka xboxa na pc a nie na xboxa aby je zgrać na pendriva ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TheKilzer

    TheKilzer Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 1, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Co do pierwszego nie wiem, ale dema możesz normalnie pobrać (ten na X360) i wgrać je na pendrive przez np. Horizon. Pierwsze jednak musisz sformatować pena pod xboxa.
     
  4. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4557
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    HD pack do Battlefield 3 nie bedzie działał na pendrive :)
     
  5. Vermi

    Vermi Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ehh.. Czyli aktualizacji pewnie też nie będzie można.. szkoda.
    A pytanko małe.
    Dlaczego niedawno jak chciałem pograć w bf3 to potrzebowałem pobrać patcha do wyszukiwania serwerów
    itp. ale jak zostawiłem pobieranie włączone a wyszedłem z domu za 50min to po wróceniu do domu
    Był komunikat że pobieranie zostało anulowane. ?
     
  6. chudy456

    chudy456 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2012
    Posty:
    53
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    TELFORD
    Nie będzie działać :(
     
Wczytywanie...

Poleć forum