1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pendrive Demka

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Resho, Kwiecień 20, 2010.

  1. Resho

    Resho Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 4, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,
    Przed chwilą zaaktualizowałem dasha do 9199, i mam pyt.
    Mam pendrive ale używając ' zaintaluj ' nie wyskakuje mi pendrive i pisze ze nie ma pamieci masowej a jest pendrive, pendrive mam 4gb ale chciałem sprawdzić czy go wyszuka i będzie opcja instalacji, dodam ze Xb zainstalował sobie tego pendrive i pisze że mam ponad 3gb pamięci, poprostu chcę się upewnić, a co odnośnie dem? trzeba je wypalać? czy wrzucić na pena?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Co do dem to wystarczy skopiować je z PC na pena i będą działać . Co do instalacji gier to tylko instalacja z płyty z grą , no i pendrive 8 GB chyba że gra będzie mniej zajmować .
     
  4. mistrzu al capone

    mistrzu al capone Banned

    Dołączył:
    Luty 6, 2010
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    WWA
    Grac w dema to jak jeździć bmw na gaz na wysokich obrotach
    Nie rozumiem ludzie co pykaja w dema ^^
    Ja jak chce sie zaopatrzy w jakis tytul to lukam game playera albo recenzje
    Dema to strata czasu ale kazdy go gospodaruje jak chce
    dobrze ze udostempnili ta funkcie z pendriverem bo sciagnaie tych smieciowatych dem
    zamula dysk tylko
     
  5. domin147

    domin147 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 29, 2010
    Posty:
    101
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    ale demko tez fajna sprawa.. np fify/ co do dem ja uruchamialem normalnie z pena
     
  6. zmysl84

    zmysl84 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 16, 2010
    Posty:
    83
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    A ja nie rozumiem takich ludzi jak TY!!!
    Po pierwsze: Po to wypuścili i stworzyli coś takiego jak DEMO, aby co niektórzy mogli najpierw sobie przetestować, a nie kupować od razu pełne wersje.
    Po drugie: Co to Ciebie obchodzi, kto co robi ze swoją konsolą i grami, i w co gra?!! Jego sprawa.

    Ludzi tacy jak Ty trochę mnie wkurzają - 'co to nie oni', mają tylko pełne wersje - a tak na prawdę idiotfifarafa za dychę.



    A żeby nie było, że nie na temat to...
    ...Resho, spróbuj jeszcze raz sformatować pendrive'a i skonfigurować go ponownie z poziomu konsoli.
    Potem tylko wgrywasz programem 'USB Xtaf Xplorer' i grasz.
    Jest tutek jak wgrać demo na pen'a. Poszukaj.

    JoŁ!
     
  7. Resho

    Resho Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 4, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No dzięki, demka tylko jak wychodzą np. przed premierą gry :) Ale jak podłącze Pena 8 i 4 To da rade? bo wiem że w rzeczywistości nie można liczyć że jak mam pena 8 to bedzie 8 bo będzie z 7-7.2 GB :) Chodziło mi o to że nie widzi dysku przy instalacji ale defakto nie miałem miejsca, pokombinuje nad tym innym pen'em. Pozdrawiam :p
     
  8. zmysl84

    zmysl84 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 16, 2010
    Posty:
    83
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Maksymalnie możesz podłączyć 32GB (tzn. max 16GB pod jedno USB).
    Ale dlaczego Ci nie widzi tego nie wiem. Powinno (możliwe, że konsolka nie współgra z tym pendrive'm - u kilku osób się tak zdarzało). Ale robisz przez program 'USB Xtaf Xplorer' ? I nie możesz skopiować tego na dysk? Hmm...
     
Wczytywanie...

Poleć forum