1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pendrive do Xboxa 360

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez MichaelJack, Kwiecień 26, 2014.

  1. MichaelJack

    MichaelJack XBOX MANIAK XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Marzec 1, 2014
    Posty:
    35
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Szczecin
    Przejdę od razu do rzeczy. Otóż zakupiłem parę dni temu na Tablica.pl pendrive 64 GB TOSHIBA nowy. Od razu chciałbym przestrzec przed kupnem, może i aukcja przyciąga niską ceną (49 zł w tym przesyłka) ale naprawdę nie warto. Nie dość że zamiast 64 GB jest 32 GB to jeszcze nie zapisuje kompletnie nic. I teraz moje pytanie czy sprzedający może zostać oskarżony o wykorzystywanie w celach prywatnych znaku handlowego firmy TOSHIBA? I o kradzież i przekłamanie? W dalszym poście mogę dodać dane użytkownika. Przepraszam administrację jeśli to nie jest dobry dział na pisanie tego postu:apologetic:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Peter007

    Peter007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 15, 2014
    Posty:
    30
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Opoczno
    Ale ten pendrive pokazuje 32GB na kompie też czy tylko na konsoli?
     
  4. MichaelJack

    MichaelJack XBOX MANIAK XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Marzec 1, 2014
    Posty:
    35
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Szczecin
    Na konsoli pokazuje 32 GB, straciłem wszystkie save i profil jak na niego przekopiowałem...na kompie pokazuje 64 GB...
     
  5. Peter007

    Peter007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 15, 2014
    Posty:
    30
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Opoczno
    No to pendrive dobry a dlaczego pokazuje ci 32GB na konsoli zostało już milion razy opisane szczególnie w tematach o dyskach
     
  6. trudneto

    trudneto Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2012
    Posty:
    264
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gela
    Bo xbox tylko do 32 giga ci odczyta a jak ci nic nie zapisuje to jakiś ci lewy sprzedał
     
  7. MichaelJack

    MichaelJack XBOX MANIAK XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Marzec 1, 2014
    Posty:
    35
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Szczecin
    Do 32 Gb? :|:|:|:|:| Wtf? :| czyli co? podłącze dysk 120 Gb i odczyta do 32? Mogę nadpisać więcej czy nie? A po drugie i tak pozostaje problem że nie zapisuje nic...
     
  8. ENDERO1

    ENDERO1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2013
    Posty:
    24
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Mikołów
    Tak kolego, niestety tylko do 32gb. A co do zapisywania, to sprobuj na kompie cos skopiowac.
    Pozdrawiam
     
  9. MichaelJack

    MichaelJack XBOX MANIAK XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Marzec 1, 2014
    Posty:
    35
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Szczecin
    No ok, zapisuje. Na kompie. Skopiowałem na niego obrazek, odłączyłem. Podłączyłem i był tam. Nie wiem czemu nie skopiowało na Xboxie mojego profilu, save i contentu z gta v. Pokazywało tylko że plik uszkodzony. i to samo było jak próbowałem stworzyć nowy profil na tym penie.
     
  10. ENDERO1

    ENDERO1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2013
    Posty:
    24
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Mikołów
    A na innych działa bez problemu ? Nigdy nie miałem takiego przypadku :/ Zawsze podłączałem pendrive i działało, nieważne jaki.
     
  11. MichaelJack

    MichaelJack XBOX MANIAK XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Marzec 1, 2014
    Posty:
    35
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Szczecin
    A inne działają. Spróbuje jeszcze raz. Wrzuce content z gta na tego pena i podłącze.
     
  12. trudneto

    trudneto Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2012
    Posty:
    264
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gela
    A nasz go pod fat 32 sformatowanego ?
     
  13. ENDERO1

    ENDERO1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2013
    Posty:
    24
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Mikołów
    Xbox sam formatuje pod fat 32 od razu podczas konfiguracji
     
  14. MichaelJack

    MichaelJack XBOX MANIAK XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Marzec 1, 2014
    Posty:
    35
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Szczecin
    Jest teraz na nim content z gta v i nie odczytuje go. Odpalam plyte i jest czarny ekran. Cos jest nie tak z tym penem.

    Wysłane z mojego GT-I8260 przy użyciu Tapatalka
     
  15. ENDERO1

    ENDERO1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2013
    Posty:
    24
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Mikołów
    Nie da się go przypadkiem wymienić ? Dogadaj się z sprzedawcą ...
     
  16. MichaelJack

    MichaelJack XBOX MANIAK XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Marzec 1, 2014
    Posty:
    35
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Szczecin
    Właśnie napisałem wczoraj. Czekam na odp. Napisałem tez do zespolu tablicy.

    Wysłane z mojego GT-I8260 przy użyciu Tapatalka
     
  17. elAzra3L

    elAzra3L Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 17, 2014
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A ja sie podepne pod temat. Kiedys kupilem z allegro pendrive (okolo 3 lata temu). Dalem za niego 100 zl i kupilem 3 sztuki.
    Oczywiscie uzywalem go 10 min poniewaz? Jak chve go sformatowac na ntfs to blad, nagram jakis plik to go od razu uszkadza. Masakra z tymi oszustami po prostu ;/

    Wysłane z mojego LG-P700 przy użyciu Tapatalka
     
  18. MichaelJack

    MichaelJack XBOX MANIAK XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Marzec 1, 2014
    Posty:
    35
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Szczecin
    Mi formatuje go cos pod exfata czy cos.

    Wysłane z mojego GT-I8260 przy użyciu Tapatalka
     
  19. maciekww28

    maciekww28 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2009
    Posty:
    388
    Polubienia:
    33
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    o matko...

    xbox formatuje pena - możesz mieć max 32gb
    jeśli wrzucisz na niego profil, savy czy jakiś item avatara to na pc tego nie zobaczysz - nie w eksploratorze plików
    jeśli chcesz mieć wgląd w zawartość użyj horizon tool
     
  20. MichaelJack

    MichaelJack XBOX MANIAK XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Marzec 1, 2014
    Posty:
    35
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Szczecin
    Maciek...dawno twmu to wiedziałem. Nie czytales poprzedjich postow?

    Wysłane z mojego GT-I8260 przy użyciu Tapatalka
     
  21. bartos

    bartos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2013
    Posty:
    60
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    UWAGA UWAGA UWAGA

    zrodlo: Uwaga na pendrivy toshiba i karty kingstona o pojemności 64gb - cafe.allegro.pl

    FAŁSZYWE 64GB PENY TOSHIB
    Y -> CZYTAĆ!!!

    http://www.wykop.pl/ramka/1778790/falszywe-64gb-towe-pendrive-y/

    TE PENY ZAMIAST POJEMNOSCI 64 GB TAK NAPRAWEDE MAJĄ POJEMNOŚĆ 8 GB!!! NIE DZIAŁAJĄ ONE PORPAWNIE PRZY FORMACIE DO NTFSA PENY PADAJĄ PRZESTAJĄ DZIAŁAC NIE KUPOWAĆ !!!
     
Wczytywanie...

Poleć forum