1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pendrive jako pamięć problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez sqniarz, Kwiecień 1, 2011.

  1. sqniarz

    sqniarz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 24, 2010
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Kupiłem nowy pendrive Verbatim i 8 GB i używam go jako pamięci konsoli. Konsola go widzi i konfiguruje. Wszystko działoło gry zapisywały się itd. Gdy drugiego dnia odpaliłem konsole konsola go nie widziała a gdy podłąćzyłem pendrive do komputera w jego zawartości mogłem dostrzec jakieś dziwne pliki o nazwach (_"{_{:{":{}). Wcześniej użyawłem kingstona 1 gb i nie miałem żadnych problemów. Przez to wszystko straciłem profil i savy. Później sformatowałem pendrive podłąćzyłem go ponownie znów podziałał 1 dzień i znów to samo. O co może chodzić ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mastamasta

    mastamasta Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 22, 2010
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    3city
    podobnie miałem z penem firmy pqi... niektóre pendrive nie działąją poprawnie z boxem z tego co zauwazylem mam kingstona data traveler 2.0 i śmiga jak trzeba ;)
     
  4. Mnih

    Mnih XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2009
    Posty:
    2808
    Polubienia:
    205
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Bydgoszcz
    niektóre pendrivy po prostu są kopnięte... ja przez taki jeden, straciłem ostatnio setki rodzinnych zdjęc :(
     
  5. dxgeneration

    dxgeneration Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 2, 2011
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie wszystkie peny mogą działć z xboxem 360
     
  6. theragorn

    theragorn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 25, 2010
    Posty:
    96
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Sprobuhj go sformatowac z poziomu konsoli
     
  7. kikakuke

    kikakuke Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 2, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja bym radził w kompie go sformatować w fat32 a potem w xboxie jeszcze raz.
     
Wczytywanie...

Poleć forum