1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pendrive kompatybilny

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez bmix, Styczeń 20, 2013.

  1. bmix

    bmix Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 2, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siema
    NEW! WIOSNA ! 16GB PENDRIVE GOODRAM SPRING CUBE ! (2873407213) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
    Posiada ktoś?Jak oceniacie i przede wszystkim czy kompatybiny?
    Pozdrawiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3703
    Polubienia:
    1110
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
  4. bison616

    bison616 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 9, 2009
    Posty:
    160
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    b-stok
    najlepiej bierz 32gb
     
  5. Pina

    Pina Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2012
    Posty:
    59
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    gdZ'
    Dokładnie.
    Jak dobrze poszukać na allegro za 40 zł się dostanie ;)
     
  6. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    ktory do xboxa sie nie nada ze wzgledu na parametry...

    oprocz ceny trzeba patrzec takze na predkosc przesylu plikow poniewaz jak zrobicie z niego dysk xboxowy a bedzie miec slabe parametry to gry beda kiepsko dzialac
     
  7. Pina

    Pina Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2012
    Posty:
    59
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    gdZ'
    Nie chodziło mi o badziew, tylko o dobry pen z promocyjnej półki ;p
     
  8. edwa

    edwa Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2013
    Posty:
    9
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Gdańsk
    Ja mam Pendrive'a 16gb usb3.0 Patriota i drugi Corsair Slider 16GB USB3.0. Oba świetnie działają i są dość szybkie, bez problemu XBOX wykrył i skonfigurował pod siebie.
     
  9. pestek1771

    pestek1771 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2012
    Posty:
    35
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Tuchola
    Jest ok. A i jak będziesz szukał to wystarczy USB 2.0 bo xbox i tak na właśnie 2.0 i 3.0 nie jest konieczne.
     
  10. PoIse

    PoIse Banned

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    106
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    W domu
    Mylisz się ja mam 3 pendrive i żaden nie jest kompatybilny a kumpel przyniosl zwykly 2gb i wszystko dziala.
     
  11. Pat80

    Pat80 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2012
    Posty:
    197
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Iława
    Co Ty za bzdury wygadujesz ? Wszystko to kwestia formatu i musi działać .... nie ma żadnego kompatybilny czy nie ... jeśli faktycznie Ci nie działa sprawdz czy nie jest jego obudowa za gruba i spróbuj przez jakąś przedłużkę ( niekiedy nie wchodzi do końca w port usb i dlatego nie działa )
     
  12. darus0955

    darus0955 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2012
    Posty:
    104
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    każdy pendrive do 16gb jest kompatybilny, jak masz o większej pojemności to po prostu czyta ci go jako 16gb
     
  13. PoIse

    PoIse Banned

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    106
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    W domu
    mam 2 pendrive 16GB pierwszy to PNY a drugi Verbatim konsola je wyszukuje tylko nie moze ich sformatowac poniewaz wystepuje blad.
     
  14. Pat80

    Pat80 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2012
    Posty:
    197
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Iława
    to sformatuj je na komputerze... z tego co wiem to już ( chyba zależne od dash-a ) xbox obsługuje 32gb pendrivy
     
  15. PoIse

    PoIse Banned

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    106
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    W domu
    No chyba taki głup nie jestem ,żeby sformatować pendrive na kompie. Oczywiscie na fat 32
     
  16. bmix

    bmix Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 2, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dobra.Mam tego pendrive,sformatowałem do FAT32.Miałem grę iso przerobioną na GOD,pod RGH.Przerzuciłem folder z grą,wrzucam do x'a i daje skonfiguruj,później wychodzi komunikat że urządzenie jest gotowe itd.Ale otwieram i nic tam nie ma,pusto.No to wrzucam na kompie folder jeszcze raz do x'a i znowu to samo.Chyba konfiguracje się powinno robić tylko raz,nie?Jest napisane że kompatybilny,ale dzieje się co się dzieje.Proszę o pomoc,bo może coś źle robie.
     
  17. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    słuchaj, nie wprowadzaj ludzi w błąd. to że pen jest widziany w konsoli nie oznacza że spełnia wymagania.
    miałem EMTECa 16GB i podczas konfiguracji wyskakiwało że spełnia wymagania, obecny kingston już nie spełnia i bywały problemy z odczytem/wolniej odczytywało save'y, pliki, dema itd.
     
  18. Pat80

    Pat80 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2012
    Posty:
    197
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Iława
    Może ja po prostu zamiast go konfigurować sformatowałem na kompie i używam... nie zamierzałem nikogo wprowadzać w błąd. Sprawdzałem kilka i z żadnym nie miałem problemów jak Ty.. może to kwestia konsoli ? Do tego jak słyszę że ktoś kupuję 32gb pena za 40 zł, który nie ma ani szybkości ani jakości ... no to wybacz ;)
     
  19. bmix

    bmix Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 2, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale jak myślicie,co może być źle?Oprócz konfiguracji potrzebne jest też dostosowanie?Bo nie ogarniam już.
     
  20. bison616

    bison616 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 9, 2009
    Posty:
    160
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    b-stok
    nie wprowadzaj ludzi w bład
    teraz jest max 32gb a nie 16gb po dashu 16xxx
     
  21. bmix

    bmix Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 2, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Pomoże ktoś?Konieczne jest też dostosowanie,oprócz konfiguracji?Help!
     
Wczytywanie...

Poleć forum