1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

pendrive pod xboxa 360

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez dydek61, Wrzesień 30, 2012.

  1. dydek61

    dydek61 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2009
    Posty:
    83
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Biała Podlaska
    Witam kupiłem pendriva 16 gb Goodram za 80 zł (wiec chyba nie najgorszy) w celu wrzucania na niego gier po zchipowaniu konsoli jednak okazało się ze jest w formacie fat 32 a na niego nie wchodza pliki 8gb wiec przeformatowałem na ntfs ale tutaj okazuje sie juz ze xbox juz pendriva nie widzi. Tzn w ustawieniach pamieci masowej po sformatowaniu jest widoczne urzadenie przenośne ale i tak konsola nie widzi go gdy chce cos uruchomic. Wiece co z tym zrobić zeby dało sie wrzucic gre na tego pendriva?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mitsurugi6

    mitsurugi6 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2011
    Posty:
    113
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Sformatuj pena na pc pod fat32, a potem jeszcze raz pod xboxem i powinno działać.
     
  4. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    Kolego, sformatuj pena na FAT32 bo tylko taki system plików konsola jest w stanie zobaczyć.
    Gry pod RGH wejdą na pena ponieważ żaden z plików gry nie zajmuje więcej niż 4.7GB

    Bo jak rozumiem, wiesz że pod RGH gry należy odpowiednio dostosować, nie wystarczy tylko wrzucić pliku iso
     
  5. dydek61

    dydek61 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2009
    Posty:
    83
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Biała Podlaska
    No niestety o tym nie wiedzialem bo osoba przerabiajaca, mnie o tym nie poinformował i dlatego zamiescilem post w tym dziale. Moglbym prosic jakis link do poradnika przerobienia tych gier pod RGH?
     
  6. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28042
    Polubienia:
    3210
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر

    Alert Jesteś użytkownikiem nie zakładaj tematów w dziale dla świeżaków

     
Wczytywanie...

Poleć forum