1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

PenDrive problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez SUN_Rise, Grudzień 27, 2012.

  1. SUN_Rise

    SUN_Rise Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2012
    Posty:
    51
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witam! Dziś w bardzo budżetowej sieci hipermarketów tesco zakupiłem pendrive SONY 4GB(była promocja na 4gb za 18.99 a 8gb kosztowały już 59.99-całe Tesco ;/) Podłączyłem do konsolki.Po skonfigurowaniu pisze,że mam wolne 3.1 GB,mówię fajnie,zgram sobie filmik a tu co? Zdziwienie na komputerze pokazuje mi że mam wolne-uwaga 2.6 MB!!! może mi ktoś powiedzieć o co tu chodzi?? kto mnie okłamuje Xbox czy Komputer? czy też może kupiłem za małego pendrive?? Chodziło mi tylko o filmiki i trochę zdjęć aby się pochwalić znajomym na sylwestra :pride: .Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Wiktorek657

    Wiktorek657 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2012
    Posty:
    39
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
  4. Paczi

    Paczi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2012
    Posty:
    27
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Przy konfiguracji Pendrive możesz wybrać pamięć przeznaczoną dla Xboxa. Więc jak np. pendrive ma 8 GB i wybierasz 1 GB pamięci dla Xboxa, to dla komputera pendrive ma 7 GB, a nie 8, mimo że jest pusty, rozumiesz? Może z tym masz problem. Nie pamiętam jak to się robi, ale chyba trzeba nacisnąć Y podczas konfiguracji aby wybrać ilość pamięci dla Xboxa, ale nie jestem pewien.
     
    1 osoba to lubi.
  5. Kiro

    Kiro Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2012
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A czy można instalować gry na pendrive tak żeby działały na xbox 360.
     
  6. Paczi

    Paczi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2012
    Posty:
    27
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Nie ma takiej możliwości, prędzej Xbox ożyje i przyłoży ci z półobrotu.
     
    1 osoba to lubi.
  7. SUN_Rise

    SUN_Rise Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2012
    Posty:
    51
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    OK spróbuje najpierw zjem kolacje,podczas sformatuje się pełnie,a nie szybko_Odezwie się za 20-30 minut.Pozdro!!

    Paczi wielkie dzięki,o to mi chodziło jest taki suwak który pokazuje ilość pamięci przeznaczonej dla Xboxa-wybrałem dokładnie 768MB Wielkie dzięki jeszcze raz i Pozdrawiam cię.Wielki + dla ciebie!



    Wyżej jeden z modów zwraca uwagę jednemu użytkownikowi, aby nie pisać post pod postem. Ty poniżej popełniasz ten sam błąd. Zacznij stosować się do regulaminu//Laki88
     
  8. owiec311

    owiec311 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2012
    Posty:
    25
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    New York, New York, United States
  9. SUN_Rise

    SUN_Rise Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2012
    Posty:
    51
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Mam nadzieje,że sobię poradziłeś :) Pozdrawiam
     
Wczytywanie...

Poleć forum