1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pendrive, trzeba konfigurowac za każdym włączeniem konsoli?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez darek3245, Sierpień 11, 2011.

  1. darek3245

    darek3245 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Cześc. Mam problem. Posiadam xbox'a slim w wersji 4gb i na chwile obecną jestem zmuszony instalować gry na pendrive(zbieram na dysk) Za każdym razem gdy włączam ponownie konsolę muszę znów go konfigurowac (co usuwa mi wszystkie zainstalowane na nim gry) Da się coś z tym zrobic? Aaa jeszcze taki mały offtop żeby nie zakładac drugiego wątku. Mam przewodowy headset, gdzie mogę przetestować mój głos (tak żeby go nagraz i odsłuchac)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kamilos100

    Kamilos100 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 9, 2011
    Posty:
    113
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ja nie widzę sensu instalować gier na pendrive (co innego wgrywać pobrane) już lepiej grać z płyty. Co do tematu pendrive nie powinien się resetować, może spróbuj odłączyć go przed wyłączeniem konsoli a po ponownym uruchomieniu podłącz go. Sprawdzałeś czy ten pendrive nie gubi czasem danych? bo jak wspominałem to nie jest normalne. Uprzedzam że jeśli kupiłeś na allegro pendrive z dużą pojemnością w niskiej cenie to raczej jest to jakiś chiński szmelc.
     
  4. darek3245

    darek3245 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  5. Kamilos100

    Kamilos100 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 9, 2011
    Posty:
    113
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Mi się wydaje dobry, spróbuj mojego sposobu który napisałem powinno działać bo mi nigdy tak się nie przydarzyło a właśnie tak robię.

    A tak w ogóle to po skonfigurowaniu wgrywasz coś na niego z kompa, jakąś muzykę, filmy być może to być od tego.
     
  6. darek3245

    darek3245 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie, siedzi tylko w xbox'sie. Spróbuje potem twojego sposobu,
     
Wczytywanie...

Poleć forum