1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pendrive usb jako pamiec do xbox 360

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez Stalker Kaczy, Sierpień 8, 2010.

  1. Stalker Kaczy

    Stalker Kaczy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2009
    Posty:
    72
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kalisz
    Mam pendrive 512 mb i chcialem go skonfigurowac zeby sluzyl jako pamiec na moim xbox 360 ale tam jest napisane, ze musi miec conajmniej 1 gb! Czy da sie to jakos ominac?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. fake4r

    fake4r Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2010
    Posty:
    434
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    pl
    Jak pisze że musi mieć co najmniej 1gb to o czym to świadczy ?
    Że musi mieć co najmniej 1gb.
     
  4. chudyosw2

    chudyosw2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 9, 2009
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    OsW
    No dobrze ale ja mam 8GB i jak to zrobić ?
     
  5. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Ustawienia konsoli>pamięć>pamięć masowa> dostosuj>wybierasz ile pamięci chcesz przeznaczyć na xboxa> Gotowe
     
  6. dawcioj

    dawcioj Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    wgraz dashborda na pena i podłacz wylacz konsole i wlacz od nowa jak dash sie zaktualizuje to samo ci wyszkoczy czy chcesz zeby pen byl jako dysk
     
Wczytywanie...

Poleć forum