1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pendrive - Xbox

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez SeLeR, Luty 11, 2010.

  1. SeLeR

    SeLeR Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 4, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Olkusz
    Siema.
    Posiadam Pendrive Kingston 4GB z formatowaniem FAT32.
    Gdy wkładam go do X-a, wchodzę w Ustawienia, Pamięć i wykrywa mi tylko Dysk Twardy.

    Próbowałem dwóch wejść, i nie wiem co zrobić.

    Z góry dziękuję, Pozdrawiam!...
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. simon_jr

    simon_jr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 10, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wodzisław Śląski
    Z tyłu jest jeszcze jedno może tam spróbuj.
    Edit
    Sprawdziłem, że w ustawieniach pamięci masowej też mi nie pokazuje pena
    ale jak masz np jakiś film to wejdź przez bibliotekę filmów i powinno pokazać Urządzenie przenośne
     
  4. SeLeR

    SeLeR Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 4, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Olkusz
    Tak samo nie wykrywa jego...

    Chcę skopiować sobie Save gry, jak to zrobić?

    @Edit:
    Tył nie pomógł.
     
  5. simon_jr

    simon_jr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 10, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wodzisław Śląski
    Chyba nie da się kopiować savów na pendrive.
    Przynajmniej u mnie nie widzę takiej opcji.
    Mogę przenieść na pamięć wewnętrzna lub na dysk ale nie na pena

    Co do pena najpierw spróbuj jakiegoś innego i zobacz czy wogóle Ci działają USB
     
  6. SeLeR

    SeLeR Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 4, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Olkusz
    Inne peny - też nic.
    To chyba wina x3 USB-ków...
    Simon_jr:
    A to jak mogę przenieść savy na PC-ta, lub gdzieś, na kartę pamięcy X-a?
    A jak można z dysku X-a przenieść na PC-ta?

    Proszę o pomoc. ;)
     
  7. dani19

    dani19 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Krynica
    Czy na pewno masz sformatowanego na FAT32? Mój nie działał jak był sformatowany NFTS.

    Posformatowaniu na FAT hula aż miło.
     
  8. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Nie przeniesiesz na pendriva savów, możesz tylko na memorkę.
    Z pendriva możesz oglądać filmy, zdjęcia i słuchać muzyki w odpowiednich zakładkach w dashu masz dostęp do pendriva.
     
  9. SeLeR

    SeLeR Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 4, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Olkusz
    W Win7 pisze, iż FAT32...
     
  10. SeLeR

    SeLeR Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 4, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Olkusz
  11. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  12. Thaw17

    Thaw17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2009
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Siedlce
    Tak jak kolega Touch mówi, nic nie przeniesiesz z konsoli na Pen Drive - NIC. Musisz mieć coś popsute z gniazdami USB, jeżeli próbowałeś innych. Ja osobiście swój dysk przenośny, którego trzeba pod prąd podłączyć, ma USB 2.0, 80GB. Również nie mogę podłączyć, a inne pen drive śmigają.
     
  13. SeLeR

    SeLeR Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 4, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Olkusz
    Touch!:
    Jak podpiąć ten kabelek?
    Z jednek strony USB, a z drugiej?
     
  14. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    A z drugiej jest miejsce na tą wtyczkę w dysku.
     
  15. wtorek1088

    wtorek1088 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2010
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Heh nawiązując do problemu pana w pierwszym poście z pendrivem 4giga, to zformatuj pendriva i zrob update dash'a ja tak zrobilem i nawet nokie c6 z karta pamieci wykrywa mi jako memory card, mozna przenosić savy, wszystko nawet DLC
     
  16. sid2007

    sid2007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2009
    Posty:
    1685
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Radom
    Wiadomo , że można przenieść save'y z dysku/memorki na pendrive. O czym wy bredzicie. Niech kolega powie tylko jaką wersję dashboardu posiada.
    Od wersji 2.09199 i wyżej Microsoft dał możliwość wykorzystania pendrive'a ( conajmniej 1GB , format FAT32) jako zwykłej pamięci xboksowej , a co za tym idzie możemy kopiować , przenosić , tworzyć save'y na pendrive.
     
  17. Grajcar179

    Grajcar179 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2011
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    czyli można gry instalować na dysku?
     
  18. FaHaC

    FaHaC Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2010
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    sprubuj formatowania ale dokładnego nie szybkiego jak ja formatowałem na szybko też nie wykrywało
     
Wczytywanie...

Poleć forum