1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

pendrive

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez BeaRock, Styczeń 28, 2013.

  1. BeaRock

    BeaRock Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2013
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jeśli sformatuje pendriva w xboxie to foldery w nim tworzą sie same czy trzeba to zrobić ręcznie? pytam bo chce dokladnie wiedzieć gdzie i jak mam wsadzac aktualizacje do gry
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. YokaPL

    YokaPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2012
    Posty:
    204
    Polubienia:
    27
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bydgoszcz
    No wkladasz pendriva do xboxa formatujesz xbox sie pyta ile miejsca ma do uzytkowania jako pameic masowa bierresz tylei le chcesz i on juz sam wysztkie foldery tworzy.
     
  4. BeaRock

    BeaRock Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2013
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a czy musze tworzyc foldery z title id do konkretnej gry czy to tez jest ogólne?
     
  5. YokaPL

    YokaPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2012
    Posty:
    204
    Polubienia:
    27
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bydgoszcz
    a ta aktualizacje to z poziomu konsoli chcesz ? jesli tak to ja jak aktualizuje gre to samo mi zapisuje nic nie wprowadzam i tyle i dziala.
     
  6. BeaRock

    BeaRock Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2013
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ale najpierw trzeba zgrac ta aktualizacje na pendriva za pomoca programu horizon tak?
     
  7. YokaPL

    YokaPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2012
    Posty:
    204
    Polubienia:
    27
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bydgoszcz
    To rozumiem ze ty z poziomu komputera chesz ta aktualizacje tak ?
     
  8. BeaRock

    BeaRock Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2013
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tak tylko chodzi mi o to czy sam bede musial tworzyc jakies foldery na pendrivie czy aktualizacja z horizonu sama znajdzie miejsce
     
  9. YokaPL

    YokaPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2012
    Posty:
    204
    Polubienia:
    27
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bydgoszcz
    No raczej sama znajdzie.
     
Wczytywanie...

Poleć forum