1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pendrive

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez seba7878, Luty 9, 2014.

  1. seba7878

    seba7878 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2014
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Osinki, Tarnobrzeg, Poland, Poland
    Przy instalacji gta 5 pendrive sie zawiesz po 5.4 gb i niemożna już na nim nic robić . wyskakuje błąd o nieobsługiwanym urządzeniu pamięci masowej.
    Według mnie może być to ze pendrive sie koduje bo czasami on tak ma. Chciałbym sie dowiedzieć co mam zrobić żeby wszystko działało
    Pendrive ma 32 gb
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  4. seba7878

    seba7878 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2014
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Osinki, Tarnobrzeg, Poland, Poland
    Firma nwm jakieś hińskie ale działa dobrze nawet . może i z tą prędkością coś nietak sprubuje zgrać z pc na pendrive ten 1 dvd i dvd 2 nagram a czy dvd 2 nagra z payload czy trzeba tuncate ?
     
  5. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Możesz tak i tak, jeżeli masz zamiar ruszać na XBL to użyj payload.
    Najpierw zrzuć na pena manualnie ten content z DVD1 - nie musisz na nowo wypalać DVD2.
     
  6. seba7878

    seba7878 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2014
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Osinki, Tarnobrzeg, Poland, Poland
    Skopiowałem przez horizon te party z dvd 1 i ostatni niepokazuje go chodź pisze że powidło sie i jak na konsoli sprawdzam pisze że ostatni part uszkodzony
     
  7. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Hmm.. spróbuj jeszcze raz wyciągnąć ten content i wrzucić.. jeżeli dalej to samo to możliwe, że obraz ISO walnięty.
     
  8. seba7878

    seba7878 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2014
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Osinki, Tarnobrzeg, Poland, Poland
    jeszcze raz ten plik skopiowałem i jest
    teraz gta nagrywam i zobacze czy działa (na verbatim z payload'em oczywiście)

    EDIT:

    Nagrałem gta i na xboxie pisze problem ze szmatką. co mam zrobić????

    Edytuj swoje posty, nast. razem polecą pkt. - #Jabar
     
Wczytywanie...

Poleć forum