1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pendrive

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez ZiomaL, Styczeń 7, 2011.

  1. ZiomaL

    ZiomaL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2010
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam zakupiłem dzisiaj pendriva o pojemności 16GB firmy adata w celu przeniesienia danych, nie wiem czemu xbox nie chce go skonfigurować wyskakuje ze się nie powiodło a mp3 itp śmigają normalnie. Da się go jakoś skonfigurować, czy poprostu takie widzi mi się xboxa ... bo słyszałem że wszystkie działają ;/
    POzdro
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Klotor3

    Klotor3 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Musisz go sformatować na system FAT32. info na google
     
  4. oskar5555

    oskar5555 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 22, 2009
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    Podaj mi numer dasha to ci pomoge
     
  5. ZiomaL

    ZiomaL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2010
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Dash - 2.0.12611.0
     
  6. kufer111

    kufer111 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2008
    Posty:
    618
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zdolny Śląsk
    sformatuj go pod windowsem na fat 32 a potem wsadz do xboxa a on skoniguruje go normalnie po wybranie tej otóż opcji
     
  7. ZiomaL

    ZiomaL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2010
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jest Fat32 i dalej nie działa :/
     
  8. kufer111

    kufer111 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2008
    Posty:
    618
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zdolny Śląsk
    a po formatowaniu wrzucałes jakies pliki na pena?
     
  9. ZiomaL

    ZiomaL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2010
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    nie
     
  10. kufer111

    kufer111 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2008
    Posty:
    618
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zdolny Śląsk
    pendrive jest widocznie niekompatybilny,ja mam kingstona,wszystkie kingstoni i inne znane firmy są obsługiwane przez x360
     
  11. ZiomaL

    ZiomaL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2010
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Właśnie też mam kingstona 4gb i wszystko jest ok, czyli tego 16gb moge sobie krótko mówiąc wsadzić ?
     
  12. ZiomaL

    ZiomaL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2010
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Dzięki wszystkim za pomoc już sobie poradziłem Temat do zamknięcia :)
    Pozdro
     
  13. Kser

    Kser Banned

    Dołączył:
    Listopad 12, 2010
    Posty:
    112
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Biała Piska
    A ja mam jakas karte pamieci 8gb i czytnik kart pamieci (jakis za 5zl) i wszystko smiga :)
    Pendrive 4gb kingstona smiga az milo
     
  14. BratMichała

    BratMichała Banned

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2010
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ZiomaL a możesz napisać jak sobie poradziłeś?
     
  15. ZiomaL

    ZiomaL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2010
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Wkurzyłem się i pousuwałem dodatki do gier, i wrzuciłem to na 4GB kingstone a dodatki ściągne drugi raz na nowej konsolce :D
     
Wczytywanie...

Poleć forum