1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

pendrive

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez duszekx360, Sierpień 8, 2012.

  1. duszekx360

    duszekx360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 28, 2012
    Posty:
    180
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Nowy Sącz
    czy jeżeli kupie pendrive 32gb i podłącze go do x-a i skonfiguruje go, i pendrive bedzie używał w xboxie 16gb to czy to drugie 16gb będzie wolne ? czy wtedy będę mógł nprmalnie pdpinać do kompa i bedzie wolne 16gb ?
    i czy ten pendrive by działał :
    Pendrive 32GB Swietna Pamięć w Super cenie 32 GB ! (2522081232) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Nie jak pod xem format zrobisz to droga 16 nie będzie widoczna na pc

    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
    1 osoba to lubi.
  4. duszekx360

    duszekx360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 28, 2012
    Posty:
    180
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Nowy Sącz
    ok, a np. kupie 16gb sformatuje go zeby działał na xboxie, to czy poźniej jest możliwość jakiegoś cofnięcia aby działał na PC ?
     
  5. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Tak

    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
  6. duszekx360

    duszekx360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 28, 2012
    Posty:
    180
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Nowy Sącz
    a jak to zrobic ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum