1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pendrive

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez Michal27888, Wrzesień 17, 2012.

  1. Michal27888

    Michal27888 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 17, 2012
    Posty:
    250
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    Jakiego pendrive kupić do x360? nie chodzi mi o orginalny ms tylko normalny.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. KamQiX

    KamQiX Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2012
    Posty:
    700
    Polubienia:
    138
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Kluczbork
    Zależy jaką kwotę możesz na to przeznaczyć
     
  4. Michal27888

    Michal27888 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 17, 2012
    Posty:
    250
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    Cena nie gra roli.
    Jaki byś polecił?
     
  5. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4555
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Ja polecam SanDisk-a :)
     
  6. Michal27888

    Michal27888 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 17, 2012
    Posty:
    250
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    A ile GB?
     
  7. Wheelman

    Wheelman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 11, 2009
    Posty:
    296
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    16 max bo wiecej i tak gra wezme z 32 tylko 16
     
  8. Michal27888

    Michal27888 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 17, 2012
    Posty:
    250
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    Czyli najwięcej można mieć 16gb? więcej x360 nie zobaczy?
     
  9. onn125

    onn125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    668
    Polubienia:
    65
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bytom (Beuthen)
    nie zobaczy więcej niż 16 gb.
     
  10. mojojek

    mojojek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,

    Zapytam tutaj bo nie mogę zakładać tematów. Czy w konsolach slim 250GB (bez wewnętrznej pamięci) jest możliwość wpięcia w płytę główną pamięci 4GB? Posiadam płytę trinity i zastanawiam się czy mogę wsadzić dodatkowo tą pamięć. Każdy slim miał złącze czy niektóre płyty jedynie? Jeśli można, to czy trzeba coś z softem robić, czy na zasadzie plug and play?
     
  11. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    plug and play się nie da. Był gdzieś schemat jak wrzucić dodatkową pamięć na trinity, sporo lutowania i łatwo coś ubić. Jak masz dysk 250GB to te 4GB ci nie jest potrzebne..
     
  12. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
  13. mojojek

    mojojek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Na płycie jest miejsce pod wlut gniazda, w które można wczepić pamięć czy jeszcze większa rzeźba?
     
  14. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1060
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Po wlutowaniu pamiec nie zadziala, poczatkowo byly 250gb z gniazdem flash 4gb nie dziala

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  15. mojojek

    mojojek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    W takim razie sobie odpuszczę. Nie otwierałem jeszcze konsoli ale jeśli nawet miałbym gniazdo na płycie i nie będzie działać to kiszka. No chyba, że komuś się udała taka sztuka.
     
Wczytywanie...

Poleć forum