1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

pentagram cereberus p6361 problem z podłączeniem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kuco84, Grudzień 12, 2011.

  1. kuco84

    kuco84 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam serdecznie i proszę o pomoc
    chcę podłączyć konsole do internetu z dialogu przez ruter pentagram cereberus p6361 i nie idzie mi to wo gule próbowałem już chyba wszystkiego przeczytałem prawie wszystkie fora i dalej nic nie działa. czy moglibyście pokierować mnie krok po kroku jak to powinno być skonfigurowane??? i śmigało w końcu. a może jest jakiś ruter który sam konfiguruje się pod xboxa??
    pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jax9000

    Jax9000 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2011
    Posty:
    328
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zielona Góra
    Wifi czy ethernet?
    Tak w ogóle to ten router jest badziewny i sam jestem (nie)szczęśliwym użytkownikiem owego urządzonka. :X
     
  4. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    A w czym masz dokładnie problem ?
    Chcesz po kablu, wifi ?
     
  5. CrossSleet5

    CrossSleet5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2011
    Posty:
    95
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    mam ten sam router.
    Zmień zabezpieczenia na inne.
    Miałem chyba WPA2, zmieniłem na WPA i działa, jak nie WPA to spróbuj inny.
    Przy połaczeniu kablem śmigało. Ale wifi za nic nie mogłem podłaczyć. Zmieniłem zabezpieczenia i działa.

    krok po kroku to będzie takie:
    -wejdź na adres IP swojego routera
    -zmień zabezpieczeniana WPA lub inne (spróbuj metodą prób i błędów bo nie pamiętam teraz dokładnie jakie ja mam)
    -zapisz
    -połacz xbox z live
     
  6. kuco84

    kuco84 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    chciałbym aby działało wifi
     
  7. kuco84

    kuco84 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    próbowałem i też nie dzała ani na kablu ani wifi
     
  8. CrossSleet5

    CrossSleet5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2011
    Posty:
    95
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Masz Cerberusa, skonfigurowanego i podłączony do niego internet, tak?
    Wszędzie działa tylko nie na xbox live? Jak próbujesz się łączyć z xbox live i jaki masz komunikat?
    Na innych urządzeniach działa wifi przez ten router? Masz xboxa z wifi?
     
Wczytywanie...

Poleć forum