1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Perfect circle - regeneracja

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Wicekroys, Maj 12, 2011.

  1. Wicekroys

    Wicekroys Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 12, 2011
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Myszków
    Witam! Ostatnio gdy chciałem zagrać w grę na xbox 360 podniosłem konsolę i na płycie pojawiły się takie okręgi (perfect circle chyba). Płytę oddałem do regeneracji . Przyszła do mnie z powrotem. Była bez żadnej ryski, czyściutka, a mimo to zacina się w tym samym miejscu co przed czyszczeniem. Co radzicie zrobić? Była to droga płyta, nie chciałbym jej stracić.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. dawidldz

    dawidldz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 25, 2008
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Łódź
    można ewentualnie jeszcze raz zregenerować
     
  4. Wicekroys

    Wicekroys Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 12, 2011
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Myszków
    a Czy to coś da jak płyta została już wyczyszczona?
     
  5. nwaisback

    nwaisback Banned

    Dołączył:
    Luty 9, 2011
    Posty:
    61
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Nie ma nigdy pewności, daj ją jeszcze raz lub spróbuj na dysku zainstalować
     
  6. Tajemniczy

    Tajemniczy Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja bym nie próbował, przez regeneracje straciłem swojego AC BH więc nie polecam... Próbuj zainstalować na dysku...
     
  7. Wicekroys

    Wicekroys Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 12, 2011
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Myszków
    A jak się instaluje na dysk?
     
  8. Tajemniczy

    Tajemniczy Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wejdz w "Bilblioteka Gier" i tam będzie :) Musisz tą grę mieć w napędzie
     
  9. Wicekroys

    Wicekroys Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 12, 2011
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Myszków
    Mam 1gb wolnej pamięci. Jak zrobic by było jej więcej?
     
  10. Wicekroys

    Wicekroys Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 12, 2011
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Myszków
    Teraz już mam 2,8gb a pisze mi czy podłączyłem urządzenie pamięci masowej to co mam zrobic?
     
  11. Tajemniczy

    Tajemniczy Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jaki masz dysk ? Bo gry zajmują tak z 8GB
     
  12. Wicekroys

    Wicekroys Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 12, 2011
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Myszków
  13. Wicekroys

    Wicekroys Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 12, 2011
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Myszków
  14. przemo55

    przemo55 Banned

    Dołączył:
    Listopad 11, 2008
    Posty:
    153
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    A nie masz pendrive 8 gb? Tam też można instalować
     
  15. Wicekroys

    Wicekroys Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 12, 2011
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Myszków
    no niestety nie mam, to co moge zrobić?
     
  16. Wicekroys

    Wicekroys Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 12, 2011
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Myszków
    A czy jeśli płyta nie odpala tak, to czy po zainstalowaniu na dysk będzie chodziła?
     
  17. bieniek021a

    bieniek021a Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 8, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Może być że podczas instalowania na dysk lepiej konsola poradzi sobie z odczytem. Ale 100% nie ma pewności, może być że w połowie instalacja stanie...
     
  18. Wicekroys

    Wicekroys Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 12, 2011
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Myszków
    A nie powinno być tak że po regeneracji płyta chodzi w 100% bo laser nie ma na czym sie zatrzymać?
     
  19. bieniek021a

    bieniek021a Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 8, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No powinno być tak. Może być że zeszlifowali za dużą warstwę i może dlatego nie chodzi. Pójdź jeszcze raz tam gdzie regenerowałeś i powiedz jak się ma sprawa.
    Chyba że nie ma śladu po szlifowaniu i płyta wygląda jakby dopiero kupiona to weź paragon i zanieś z powrotem do sklepu:)
     
  20. adrian1389

    adrian1389 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2010
    Posty:
    204
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Raszyn
    A później sprawa w sądzie jak mój kolega miał.
     
  21. Wicekroys

    Wicekroys Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 12, 2011
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Myszków
    Mam paragon, gra ma gdzies miesiac i 0 rysek bo własnie była odnawiana. Ale mowicie zeby raczej nie dawac?
     
Wczytywanie...

Poleć forum