1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

PES 11 dodatki na xboxa...

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez t0tti89, Październik 22, 2010.

  1. t0tti89

    t0tti89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 25, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Niech ktos mi wytlumaczy od deski do deski... jak wgrywa sie dodatki do tej gry na platforme xbox360 ?


    jest taki patch PES 2011 Patch Xbox 360 v1 by Vince-nantes | PES Patch, PES 2010, PES 2010 PATCH, PES Patches 2011, Patch PES 2011, Patch for PES 2011, PES 2011 patch

    ściągnałem go... ale nie wiem co dalej ktoś potrafi mi pomóc ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Blackburn

    Blackburn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    982
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sochaczew
    masz opisane podmieniasz pliki programem game graphic studio
    a jak nie to napewno da sie wxripperem albo Xbox backup creatorem.
     
  4. DJDIDO88

    DJDIDO88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2010
    Posty:
    1135
    Polubienia:
    77
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Jarosław
    jak ma się JTAG to też można spróbować, ja takim sposobem spolszczyłem sobie kilka gierek które wyszły na PC w PL a na X360 w ENG
     
  5. t0tti89

    t0tti89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 25, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    heh... tylko jak to podmienic i jak sie poruszac w tym programie to nie wiem... :)
     
  6. DJDIDO88

    DJDIDO88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2010
    Posty:
    1135
    Polubienia:
    77
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Jarosław
    po pierwsze musisz mieć ten JTAG w konsoli a po drugie są programy które ułatwiają przenoszenie plików.
     
  7. t0tti89

    t0tti89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 25, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    tylko i wylacznie z Jtagiem mozna to wykonac ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum