1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

PES 13 składy

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez mustangx, Październik 11, 2012.

  1. mustangx

    mustangx Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2012
    Posty:
    547
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nowy Sącz
    pobralem dzisiaj PES 13, i jak wiadomo sklady nie sa takie jak powinny . i mam pytanie jak je zaktualizowac ? mam LT 3.0 , mam podlaczyc do neta i co dalej ?

    Wysyłane z mojego GT-S5660 za pomocą Tapatalk 2
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krzysiekao14

    krzysiekao14 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    251
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ostrowiec Świętokrzyski
    Wczoraj pojawiło się DLC 2.0, nowe stadiony i aktualizacja składów.
     
  4. mustangx

    mustangx Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2012
    Posty:
    547
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nowy Sącz
    Odp: PES 13 składy

    i jak to zrobic ?

    Wysyłane z mojego GT-S5660 za pomocą Tapatalk 2
     
  5. Hukos

    Hukos Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 22, 2012
    Posty:
    39
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Odp: PES 13 składy

    nic sie nie pojawilo, co mu kit wciskasz, mieli jakies problemy z tym patchem i nie wydali go

    Wyslane z HD2
     
  6. mustangx

    mustangx Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2012
    Posty:
    547
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nowy Sącz
    Odp: PES 13 składy

    a jak wyjdzie to jak mam to zrobic ?

    Wysyłane z mojego GT-S5660 za pomocą Tapatalk 2
     
  7. Hukos

    Hukos Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 22, 2012
    Posty:
    39
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ja mam RGH, i wrzucam przez FTP przez kompa, nie ograniczam się do chłamu jakim jest LT ;] pytaj innych
     
  8. krzysiekao14

    krzysiekao14 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    251
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ostrowiec Świętokrzyski
    Jak nie ma,jak na pc wydali dlc 2.0 ,więc może problem z dlc dla konsol, zazwyczaj dlc do pesa darmowe z xbl będziesz musiał pobrać.

    Sent from my GT-S5360 using Tapatalk 2
     
  9. Grygor25

    Grygor25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 28, 2008
    Posty:
    105
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    B-ce Warm-mazur
  10. Rolnik123

    Rolnik123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wyobraź sobie, to forum nazywa się xboxforum, więc pytania zadane w tym dziale odnoszą się do xboxa ;] A na xboxa DLC zostało anulowane i w ciągu najbliższych dni ma wyjść. Ale jak to będzie to się okaze.
     
Wczytywanie...

Poleć forum