1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

pes 14 patch offline

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Piteros1, Grudzień 3, 2013.

  1. Piteros1

    Piteros1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2012
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    siemka
    chcialem sobie wrzucic moda do gry, tylko bez dlc 2.0 i patch 1.05 nie ruszy dlc i reszta sie kopiuje na dysk,a patcha 1.05 pisze ze nie mozna kopiowac i przez to nie dziala modzik, czy da rade jakos wgrac patch 1.05 do pesa bez neta(mam zbanowana)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. The mistic40

    The mistic40 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2013
    Posty:
    602
    Polubienia:
    96
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Przez TU tylko recznie możesz wgrać o ile taki jest.
     
  4. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Musisz pobrać TU (version 5) i wrzucić na konsolę.
    Stąd pobierzesz:
    PES 2014/WE 2014 Title Updates
    Musisz tylko znać Media ID twojej gry jaką masz i do takiej samej pobrać TU.
     
  5. Piteros1

    Piteros1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2012
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    recznie to znaczy jak?? tu mam pobrane, wrzucone na pena wyswietla sie plik instakacyjny ale nie mozna go skopiowac na dysk, tylko mozna przeniesc, ale nie mozna tego uruchomic ani nic zeby sie to jakos zainstalowalo
     
Wczytywanie...

Poleć forum