1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

PES 15 wywala do FSD(rgh)

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez tomuss17, Listopad 8, 2014.

  1. tomuss17

    tomuss17 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 8, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    witam zassałe pesa15 przerobiłem Exiso i wrzuciłem na dysk tak jak zawsze gierki jedno płytowe PES sie laduje aż do momentu menu i wywala do FSD znak ktoś przyczyne??
     
    1 osoba to lubi.
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. frytas16

    frytas16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2011
    Posty:
    205
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Stare Kurowo
  4. tomuss17

    tomuss17 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 8, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
  5. Danielmienso

    Danielmienso Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 21, 2013
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    Dołączam się do pytania tylko że ja mam tak że ładuje się menu ścina się i nie mogę nic zrobić a menu widać i muzyka leci.
     
  6. Kizo

    Kizo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 22, 2014
    Posty:
    393
    Polubienia:
    146
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zary, Poland
    Mysle że dash masz odpowiedni? spróbuj przerobić do god lub zciągnąc inny *******
     
  7. Danielmienso

    Danielmienso Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 21, 2013
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    Próbowałem nic nie pomaga
     
  8. tomuss17

    tomuss17 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 8, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    pobrałem wczoraj gotowe rgh problem pozostał na tym samym momencie o którym pisałem wcześniej mój dash 3.0b rev775 2.0.16537.0
     
  9. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28070
    Polubienia:
    3212
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Zrób do GoD tą grę.
     
  10. Danielmienso

    Danielmienso Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 21, 2013
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    Próbowałem ciągle się wiesza na ładowaniu już z 5 wersji sciagłem i dalej to samo
     
  11. woju1985

    woju1985 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 26, 2012
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam complex pod lt3.0 wyskakuje komunikat nierozpoznany dysk abgx nie chce nawet pliki przepuscic. Topologie nowa sogralem pomocy
     
Wczytywanie...

Poleć forum