1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pes 2009 XBL aktualizacja

Temat na forum 'Gry' rozpoczęty przez kzl, Marzec 30, 2009.

  1. kzl

    kzl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Ligota Dolna
    Witam ostatnio zassałem z XBL'a aktualizacje do pes'a 2009 (chodzi o najnowsze okno transferowe) plik zajmuje troszkę ponad 100mega. pytanie to jak to urucomic jak ktos wie to niech pisze POZDRO
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. gorn20000

    gorn20000 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 12, 2009
    Posty:
    84
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    ja rowniez mam z tym problem tzn. jak wchodze w hdd i nastepnie w gry to mam Pro Evolution Soccer 2009 i PES 2009 i moje pytanie co zrobic zeby dzialała ta aktualizacja ?
     
  4. Elwood

    Elwood Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A ja nie wiem z kąd sciągnąc tą aktalizacje :( jak biore ,,Pobrane" to pokazuje sie okienko że nei ma dostępnych plików,spróbuj pózniej"

    Edit:
    Już pobieram ;]
     
  5. gorn20000

    gorn20000 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 12, 2009
    Posty:
    84
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    musisz poprostu poszperac ;p musisz znalesc sportowe gry pes 2009 i powinno byc ;p ja nie mialem wiekszego problemu z poszukaniem tej aktualizacji :p
     
  6. xpudlo360

    xpudlo360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2009
    Posty:
    94
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    TORUŃ
    pobiera się z marketpl.....,żeby nie szukać :System Setting / download , plik waży 174 ,4 MB

    dziękuję za uwage
     
  7. Elwood

    Elwood Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jak ją uruchomic ! bo jak włączam gre to nie ma zmian..
     
  8. gorn20000

    gorn20000 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 12, 2009
    Posty:
    84
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    no wlasnie o to tez caly czas sie pytam
     
  9. Elwood

    Elwood Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Czy ktoś na forum zna odpowiedz ?! to bardzo ważne ...!
     
  10. kzl

    kzl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Ligota Dolna
    wiec np. u Ciebie da sie z menu gry to zassać?? u mnie nie jedynie z marketa i to może dlatego nie działa ale nie jestem pewien....jakas inna wersja pesa:/ wątpie ale.......
     
  11. ExDeaTh

    ExDeaTh Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 24, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Katowice-Ligota
    Nie wiem , może macie jakąś kopie gry USA albo coś ...gdzie gra po prostu nie rozpoznaje tej aktualizacji ?

    U mnie było tak , ze podczas gry ...nacisłem na środkowy klawisz systemowy [ ten z X'em ] dałem na "biblioteka" a tam na samym dole była opcja Aktualizacja ...to dałem ..ściągnął aktualizacje i zapytał czy chce uruchomić grę jeszcze raz...no to uruchomiłem spradziłem na Manchester United i składy już były aktualne.....tyle..
     
  12. Wirahha

    Wirahha Banned

    Dołączył:
    Luty 27, 2009
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jezeli masz juz sciagnieta aktualke to najlepszym testem na to czy ona dziala jest... gdy odpalasz online w pes masz najpierw pare smieci do zaakceptowania .1 z nich dajesz agree czyli akceptuj i wyskakuja nastepne . I przeczytaj nastepna akceptacje zanim wciszniesz ok ponownie i tam na samym dole podana jest wersja jaka masz.Jezeli jest napisane 1.0.04 to masz najnowsza aktualke .Jezeli jest np 1.0.03 to masz starsza .
     
  13. BoboPL

    BoboPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 15, 2009
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    pierw musisz usunac z dysku ta wersje 1.00.03 i od nowa zassac ta 1.00.04 Ja tak zrobilem i dziala.
     
  14. xpudlo360

    xpudlo360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2009
    Posty:
    94
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    TORUŃ
    Ja poprostu ściągnołem to co już niby kiedyś ściągnołem ,patrz na datę aktualizacji ,fakt ,że trochę głupio jest to zrobione bo np.v 1.0.0.3 już nie pobierzesz.Pliku się nie instaluje ,a podczas odpalenia gry jesteś zapytany czy zamienić plik (data) robisz ok i to wszystko ,zmiany to drużyna narodowa Słowacji i coś tam jeszcze (nieistotne ,ETO większy cyborg w dalszym ciągu od Adriano PES6 i lagi jak były tak są :)mniejsze miałem na 1.00.0.2 ) ale do gry online potrzebne bo nie pograsz z kimś kto ma 1.0.0.3 ,a ty np. 1.0.0.4 Aha i tym razem nic nie musiałem usuwać ,poprzednio z 1.0.0.2 na 1.0.0.3 musiałem usunąć starą Dziwne:)

    dziękuje
     
  15. melon81

    melon81 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 12, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ja dalej nie moge zainstalowac tego update,,, mam wersje 1.00.00 czy jakos tak,,, moze ktos mi pomoc?
     
  16. kzl

    kzl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Ligota Dolna
    Mi też nie hula ten update :( Nawet od kumpla zmotałem sobie org. pes'a 2009 i nic ....... wiec co mam zrobić ?? Jeżeli ktoś wie niech napisze krok po kroku ..... Dzięki i POZDRO
     
  17. Elwood

    Elwood Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    U mnie problemem było konto USA -aktualizajca przystosowana do gier z Usa
    Założyłem konto na UK i sciągnełem z niego, hula ! ;) nawet na tym amerykanskim koncie ;d
     
  18. Esso

    Esso Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 25, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam taki sam problem. Próbowałem już na wiele sposobów, ale na moim HDD są dwa foldery. Jeden PES 2009 i tam data, powtórki, savy i drugi Pro Evolution Soccer 2009, w którym jest aktualizacja. Czy ktokolwiek sobie z tym poradził?
     
  19. xpudlo360

    xpudlo360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2009
    Posty:
    94
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    TORUŃ
    Panowie musicie usunąć chyba poprzednią wersje 1.0.0.3 !!
    Ja tak zrobiłem bo też nie chciało mi pokazać ,że mam 1.0.0.4
     
  20. kzl

    kzl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Ligota Dolna
    Xpudlo360 problem w tym ze posiadam jedynie wersie 1.0.0.0 a nie ....3 wiec nie mam jak jej usunąć ;p
     
  21. AverageArek

    AverageArek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 13, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    kto mi pomoze jak sciagnac wersje pes 209 bo ma 1.00.00 na 1.00.04 prosze o instrukcje jak to zrobic???
     
Wczytywanie...

Poleć forum