1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pes 2010 Stroje

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez ghost131, Grudzień 5, 2009.

  1. ghost131

    ghost131 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    Ma ktoś patcha kitsów do Pes'a 2010 na xbox 360 ?? :p
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Remington

    Remington Banned

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Nie ma chyba stroi do pesa 10 na x360
     
  4. drukme

    drukme Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    cos jest ale kurde nie wiem jak to zrobic
     
  5. drukme

    drukme Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  6. greqdz

    greqdz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tak, tylko jak to wgrac?? moze jakas podpowiedz bo nie mam pojecia
     
  7. drukme

    drukme Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    no nie wiem wiem tylko jak podmnienic loga w ggs game graphis studio musisz miec iso pesa i podmieniac zawartosc z pacha do iso tak jak to w wersji na pc tylko ze przed wypaleniem plytki wymagana reinstalcja gry
     
  8. ghost131

    ghost131 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    ja mówiłem o patchu a nie o of
     
  9. greqdz

    greqdz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    przeciez kolega podal ci linka wlasnie do patcha a i of tez tam sa
     
  10. Prusik

    Prusik Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  11. drukme

    drukme Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    jezeli ktos interesuje sie tym tematem to musimy poczekac z patchem do 2010 do 2009 jest nawet nawet to wygląda ale mogli to bardziej dopracowac bo wazy ponad 4gb.jak ktos ma info o patchu niech da znac ja sledze na bierzaco http://www.pesgaming.com/showthread.php?t=73621&page=21 ale ostatnio zastoj
     
  12. karolcia

    karolcia Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  13. lucas082

    lucas082 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 31, 2010
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A czy po wgraniu patcha z of mozna dostac bana?
     
Wczytywanie...

Poleć forum