1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pes 2011

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Grandave, Grudzień 10, 2010.

  1. Grandave

    Grandave Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czy gra PES 2011 potrzebuje przerobki flasha? jezeli mi chodza gry takie jak tekken 6 cod mw 2 ktore wymagaja wave 4 to ta gra mi pojdzie?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Daniel1979

    Daniel1979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    786
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SCI
    Przerób obraz na wave 4 i czemu miała by nie działać??
     
  4. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    tak/
     
  5. Grandave

    Grandave Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak to przerob obraz na wave 4? wczesniej nic nie przerabialem nie mialem z tym problemu gry normalnie chodzily/ pytalem sie zeby sie upewnic
     
  6. Daniel1979

    Daniel1979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    786
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SCI
    Przepuść przez AGBX i zobaczysz w jakim wave jest obraz , jak 4 to będzie działał , nie wiem jaką masz przeróbke. Oryginalnie wydaje mi się , że jest 6 , ale mogę się mylić.
     
Wczytywanie...

Poleć forum